Agents of S.H.I.E.L.D.: První dojmy z nové řady s Ghost Riderem

Agents of S.H.I.E.L.D.: První dojmy z nové řady s Ghost Riderem | Fandíme seriálům
Marvel
Zobrazit dalších 16 obrázků
Další sezona Agentů SHIELDu začala a světu se představil nový Ghost Rider. Jak zatím noví Agenti působí? K tomu nejnovější fotky a sledovanost.

Než jsme se nadáli, je tu čtvrtá řada Agentů S.H.I.E.L.D.u. Tématem číslo jedna bude pro řadu fandů Ghost Rider, popravdě ale zas tolik diváků nepřilákal. Je pravda, že se letos seriál vysílá o hodinu později, nicméně pokud si stanice ABC (potažmo Marvel) slibovala od přidání slavné postavy zvýšenou diváckou zvědavost, musí být nutně zklamaná. 3,44 milionu diváků, to je mírný nárůst oproti tomu, jak si seriál vedl ve druhé polovině minulé sezony a oproti loňské premiéře (4,9 milionu) jde dokonce o výrazný sešup. Pokud měl být Ghost Rider posledním pokusem, jak k seriálu přitáhnout zpátky diváky, tak se pravděpodobně koukáme na poslední sezonu.

Jak si premiéra vedla po kvalitativní stránce? O tom už více v Prvních dojmech níže. Samozřejmě v nich nechybí naprosté boty, takže oprava: Androidka se nejmenuje Eva, ale Aida (hraje Mallory Jansen). Zapomenutý představitel doktora Radcliffea se jmenuje John Hannah a můžete si jej pamatovat třeba jako vtipného side-kicka z Mumie. Naprosto mi vypadli také duchové, kteří se tváří,že dokážou posednout lidské hostitele a možná mají zálusk na agentku May (Ming-Na Wen). A poslední poznámka k videu: Natalia Cordova-Buckley (Yo-Yo) je všude uváděna představitelka vedlejší role, avšak spolu se zbylými představiteli hlavních rolí dostala vlastní character poster, takže můžeme doufat, že ji uvidíme docela často. Character postery najdete spolu s dalšími fotkami z první epizody dole v galerii.

Co na novou řadu a nového Ghost Ridera prozatím říkáte vy?

Po zničení Hivu a Hydry je SHIELD očištěn a opět je legitimizován. Coulson už nadále nemůže být jeho hlavou a vrací se zpátky do pole, kde s parťákem, agentem Mackem, stopují další Inhumans. Soukromě se ale snaží vypátrat Daisy (alias Quake), která se od skupiny odtrhla, aby pykala za své hříchy. Fitz a Simmons navázali skutečný vztah, avšak Simmons začíná být ke svým přátelům odtažitá, protože se stala důvěrníkem nového ředitele a nechce svou pozici ohrozit. Dr. Radcliffe dokončuje umělou inteligenci znákou jako AIDA a po ulicích se začíná prohánět strašlivý Ghost Rider – mechanik, který se mění v planoucího démona, co trestá všechny hříšníky.

V hlavních rolích hrají Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, Henry Simmons a John Hannah, dále hrají Natalia Cordova-Buckley, Mallory Jansen, Gabriel Luna, Lorenzo James a Jason O'Mara. Showrunnery jsou Jed Whedon, Tancharoen a Jeffrey Bell.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 7

Fimi | 24.09.2016 09:27
jajar: no Agenti bez problémů porazili i Blackouta a Blizzarda takže fakt nevím, na původního Ghost Ridera nestačili Avengers s F4, Strangem a Scarlet Witch, všechny je porazil, na něj jen tak něco neplatí.....spíše ho neporazí ale využijí jeho slabinu skrze postiženého bratra si myslim já..... určitě se s ním ale spojí...na druhou stranu, v Agentech už mohou přijít absolutně se vším, Coulson skrze novou ruku od Fitze už je skoro jako Iron man, ted ta Aida (která bude určitě takovej malej seriálovej Ultron, vsadím boty na to že se vymkne kontrole) toho nového GR nemám moc načteného, aktuální Marvel mě vůbec nebaví ale podle všeho je slabší než Johny Blaze.....a navíc nemá schopnosti od Mephista ale skrze ducha takže nevim jak moc je silnej nebo odolnej
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest