Strange New Things: Nová sci-fi o šíření víry mimo planetu

Strange New Things: Nová sci-fi o šíření víry mimo planetu | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit další 1 obrázek
Robb Stark začne obracet mimozemšťany ke křesťanství.

Richard Madden, představitel Robba Starka ze Hry o trůny, se objeví v nově připravovaném pilotu sci-fi seriálu Strange New Things z produkce Amazonu. Seriál samotný je adaptací románu Book of Strange New Things od Michela Fabera z roku 2014.

Děj by měl zachycovat cestu kněze Petera Leigha (Richard Madden) na vzdálenou planetu Oasis, kde by Peter, najatý americkou korporací USIC, měl šířit křesťanství mezi místní obyvatele. Začít by se mělo stavbou kostela…

Krom Richarda Maddena za seriálem stojí i řada dalších známých jmen. Na scénáři pracuje krom samotného autora románu i Matt Charman (Most špionů). V režisérském křesle se usadil oscarový Kevin Macdonald, který krom dokumentu One Day in September (Oscar za celovečerní dokument v roce 2000) stál i za pilotem úspěšného seriálu na motivy románu Stephena Kinga 11.22.63. Na post producentů pak byli dosazeni Andy Harries (The Crown, Strike Back) a Lila Rawlings (Dark River).

Námět na seriál vypadá vcelku zajímavě a vůbec bych se nedivil, kdyby si konečně Richard Madden našel další stálejší místo na televizních obrazovkách. V posledních letech se spíše objevoval v divadle (Romeo a Julie) nebo v menších produkcích. Jeho poslední větší počiny byly americko-francouzský akčňák Bastille Day, kde stál po boku Idrise Elby, a hraná verze Popelky z produkce Disneyho, kde si střihl samotného prince. Datum premiéry hodinového pilotu bohužel zatím není známo, ale asi jen tak hned to nepřijde.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest