Robert De Niro a David O. Russell chystají krimi seriál

Robert De Niro a David O. Russell chystají krimi seriál | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
V kinech se setkali nad Terapií láskou či Joy, teď se společně chystají dobýt také malou obrazovku.

Ne televizní obrazovky se chystají další velká jména. Podle zdrojů serveru Deadline připravuje hollywoodský renomovaný režisér David O. Russell seriál, v němž by měli hrát oscaroví herci Robert De Niro a Julliane Moore.

Detaily ohledně budoucího seriálu ještě nejsou příliš známy, ale podle všeho by se mělo jednat o krimi drama zasazené do devadesátých let. Zatím se ani neví, jestli se má jednat o limitovanou sérii či nikoliv, ale návrh počítá s případným navázáním dalšími sezonami. O. Russell pak hledá výhradně kabelové či internetové televize, které by měly o projekt zájem.

Kdysi to bylo ojedinělé, dnes už ale tolik nepřekvapí, že se chystá další seriál s herci A třídy. HBO natočilo dvě sezony True Detective, kde si zahráli Mathew McConaughey, Woody Harrelson či Rachel McAdams. FX se zase vytáhlo s Martinem Freemanem, Patrickem Wilsonem nebo Kirsten Dunst ve Fargu.

Co se týká O. Russella, tak ten v posledních letech proslul dobře přijatými snímky The Fighter, Terapie láskou nebo Špinavý trik. Pod jeho režií dostávají herci oscarové nominace takřka pravidelně. Jennifer Lawrence by mohla vyprávět… De Niro spolupracoval s O. Russellem už na třech filmech, u Julliane Moore se bude jednat o první setkání.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest