Živí mrtví: Osmá sezona oficiálně potvrzena

Živí mrtví: Osmá sezona oficiálně potvrzena | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Co od budoucnosti seriálu můžeme očekávat? John Cleese pak vtipně rekapituluje jeho minulost.

The Walking Dead (Živí mrtví) je největší hit stanice AMC. Není tedy divu, že se seriál v žádném případě nechystá z obrazovky jen tak zmizet. Šéf stanice Josh Sapan dokonce před časem řekl, že si dokáže představit, že show bude stejně dlouhověká, jako Star Trek. Ve světle podobných prohlášení a obří sledovanosti tedy asi nikoho nepřekvapí, že byla oznámena 8. řada, která bude vysílána v sezoně 2017/2018. V té době se dočkáme také jubilejní sté epizody.

Než se k ní dostaneme, ještě to potrvá. Před námi je samozřejmě velká premiéra sedmé sezony, ve které se konečně dozvíme, koho nový padouch Negan (Jeffrey Dean Morgan) rozšmelcoval na kusy baseballovou pálkou. A pak to nebude o nic lepší. Jeden z producentů, Greg Nicotero, doslova řekl, že na tom hrdinové budou hůř, než se dočkáme nějakého zlepšení. Scenáristé i herci pak svorně mluví o tom, že hrdiny pod Neganovou krutovládou čeká úplně nový život a seriál se opravdu hodně změní.

Co bude dál? Jedna zdánlivě nevinná fotografie naznačuje, že někdy v budoucnosti, možná ještě během této sezony, by se mohli objevit tzv. The Whisperers („Šeptající“), další populární protivníci z komiksů. To je skupina přeživších, kteří na sobě nosí kůže mrtvých, aby splynuli se zombíky. K Whisperers má odkazovat hlava nabodnutá na kůlu, což je praktika, kterou s chutí používají vůči svým nepřátelům. Co bude dál, to samozřejmě tuší především fanoušci komiksu, ze kterého seriál do určité míry stále čerpá. Jeho autor Robert Kirkman však prozradil, že úplný konec komiksu a seriálu se budou lišit, protože doufá, že komiks bude vycházet déle než seriál a předčasně svůj závěr scenáristům seriálu neprozradí, takže si budou muset vymyslet vlastní.

PS: V dohledné době bychom neměli čekat žádný cross-over se seriálem Fear The Walking Dead. Obě show se odehrávají s několikaletým odstupem, navíc každá na opačném konci USA. Jakkoliv hrdiny propojit by bylo opravdu složité. Jako bonus přidáváme vtipné video, ve kterém Monty Python John Cleese rekapituluje dosavadní průběh seriálu:

Zdroje: Collider, The Wrap, CBM, ComicBook.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Ultron | 21.05.2017 17:34
Hele chápu že tobě se daryl nelíbí jako postava ale já di neokážu představit kdyby ho zabily protže co si budem povídat několikrát je dostal ze sraček a je to nejlepší Rickuv kámoš a prostě je to Daryl který zničil PAtona :D Dwight se mi vubec nelíbí je to KKT ale správnej KKT radši aby oba dva se spojily ale kdby udělal mě to co darylovi asi bych ho taky chtěl zabít a po 7 sérii je tam hodně nových postav :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest