American Horror Story: Chystá se cross-over dvou sérií

American Horror Story: Chystá se cross-over dvou sérií | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Dosud samostatné příběhy série American Horror Story se s definitivní platností začnou před našimi zraky propojovat. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Tak nejen, že někdy v budoucnu potkají Murder House a Coven. K dalšímu crossoveru dojde už v rámci této sezony. Během některé z následujících epizod AHS: Roanoke se objeví postava Lany Winters, novinářky, která přežila hrůzy AHS: Asylum. Zatím nevíme, zda uvidíme postavu zestárlou (Asylum se odehrávalo v roce 1964) nebo jakým způsobem bude postava do současného dění zakomponována. Pikantní na všem je, že si Lanu zahrála Sarah Paulson, která v Roanoke už jednu postavu hraje - britskou herečku Audrey Tindall.

Původní článek 31.10.: Shorunner Ryan Murphy pořád ještě neprozradil, o čem bude příští sezona American Horror Story, avšak místo toho uvedl, že někdy v budoucnu uvidíme řadu, ve které se potkají Murder House (úplně první sezona) a Coven. Murphy prozatím obchází herce obou sérií a snaží se s nimi domluvit, kdy budou mít volný termín.

V minulosti se tu a tam v některé z řad hororové antologie objevil nenápadný odkaz na předchozí sezonu a v tomhle trendu pokračuje i aktuální Roanoke. Mezi fanoušky se přitom stále spekuluje o tom, že než řada doběhne do konce, dočkáme se nějakého výraznějšího propojení. Samozřejmě se nic takového také stát nemusí, a tak je přislíbená crossoverová řada prozatím první potvrzenou příležitostí, kdy se dosud samostatné příběhy začnou propojovat skutečně naplno. Vzhledem k tomu, že stejní herci hrají v různých řadách různé postavy, by z plánového setkání mohl být docela zapeklitý logistický oříšek. Nicméně v seriálu Orphan Black hraje Tatiana Maslany několik různých postav v každé epizodě a funguje to znamenitě.

PS: Že by právě tohle měla být ona tajná sezona, o které Murphy nedávno mluvil? Na závěr ještě upoutávka na příští díl Roanoke:

Zdroje: Ryan Murphy, EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest