Teorie velkého třesku: Chystá se spin-off s malým Sheldonem

Teorie velkého třesku: Chystá se spin-off s malým Sheldonem | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
MASH, Přátelé, Na zdraví a teď i Big Bang Theory. Aneb každý veleúspěšný sitcom chce spin-off.

S postupujícími léty se seriál Teorie velkého třesku (The Big Bang Theory) spoléhal čím dál více na postavu Sheldona Coopera (Jim Parsons). Podle některých možná až příliš. Řešení? Sheldon dostane ještě jeden seriál. Nebo lépe řečeno - dostane jej jeho mladší já. V přípravě je pilotní epizoda seriálu s jednoduchým názvem Sheldon, která stejně jako TBBT má být klasickým sitcomem a má se odehrávat v době, kdy je Sheldonovi dvanáct let. Předpokládá se, že krom pilotu bude odsouhlasena rovnou také celá první řada. Což není nijak překvapující, The Big Bang Theory je momentálně nejsledovanější pravidelný pořad v americké televizi, na který kouká dokonce víc lidí než na velepopulární americký fotbal. Na seriálu budou spolupracovat klasičtí producenti TBBT, tedy Chuck Lorre, Steve Molaro s možná i Bill Prady. Jedním z producentů má být i Jim Parsons a upřímně řečeno by mne nepřekvapilo, kdyby k jednotlivým epizodám natáčel nějaké úvodní slovo nebo hlas vypravěče.

Sheldon Cooper je geniální profesor fyziky, jehož praktické dovednosti jsou na úrovni dítěte a ty sociální na bodu mrazu. Pro své okolí je nesnesitelným uzurpátorem a je otázkou, jestli se vlastně seriálu podařilo zcela úspěšně vysvětlit, proč s ním má kdokoliv sebemenší trpělivost. Nejblíž pravdě bude asi to vysvětlení, že jeho spolubydlící Leonard je příliš velká bábovka na to, aby se Sheldona stačil zbavit dřív, než si na něj zvykl.

Předtím to nějak musela s Sheldonem vydržet právě jeho rodina, která je často v Teorii velkého třesku zmiňována a točit by se kolem ní měl nový sitcom. Realitvně často se v hlavním seriálu objevuje Sheldonova pánbíčkářská matka Mary, kterou hraje Laurie Metcalf. O tom, zda by si roli mohla zopakovat i v prequelovém seriálu, zatím nepadlo ani slovo. Z Sheldonovy minulosti jsou zmiňováni také alkoholický otec, který s rodinou nestrávil mnoho času, sestra dvojče, starší bratr a milovaná babička Meemaw. Ta se už také v seriálu objevila a hrála ji na Oscara nominovaná June Squib.

Co vy na to? Chtěli byste seriál s mladým Sheldonem vidět nebo všeho moc škodí?

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

Jan | 09.11.2016 13:41
The walking dead má taky spin-off a za moc nestojí, tak schválně, jak se jim podaří tohle.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest