The Walking Dead: Jeden z herců potvrdil návrat v příští řadě

The Walking Dead: Jeden z herců potvrdil návrat v příští řadě | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Jestli chcete znát osud jedné z klíčových postav, vzhůru do článku.

Naposledy: Článek obsahuje zásadní spoiler!

Jeffrey Dean Morgan se stavil u Howarda Sterna a prozradil pár věcí o The Walking Dead. Herec se přiznal, že Andrew Lincolna (Rick) škádlí i mimo záběr. Odhalil také to, že si jej v posledních dvou epizodách před Vánoci řádně užijeme. Potvrdil také to, o čem se mluvilo už dříve: Produkce natočila několik variant první epizody, ve kterých postupně zabil úplně všechny své herecké kolegy, aby se zabránilo spoilerům. Dokonce si produkce chvíli pohrávala s myšlenkou, že by některou z verzí vypustila na internet, aby fanoušky svedla na falešnou stopu. Morgan ale také odhalil, že se jeho postava vrátí v osmé řadě! Čtenáři komiksů nejspíš tuší, jak dlouho je Negan součástí příběhu, ostatní budou napjatě očekávat, zda bude likvidace vůdce Spasitelů trvat tak dlouho anebo jestli jej snad čeká nějaká zázračná náprava.

Nedávno jsme mluvili o tom, že pokles sledovanosti je spíše kosmetický a při bližším pohledu divácký zájem až tak výrazně neklesá. Teď už však o ničem jiném než o poklesu mluvit nejde. Jestli posledních několik epizod bylo lehce pod dlouhodobým průměrem, tak poslední díl byl nejhůře sledovanou epizodou od třetí sezony! A to už se nijak okecat nedá. Někteří budou tvrdit, že je na vině přílišná krutost seriálu, a že po Neganově dvojité vraždě diváci začínají vzdávat. Jenže seriál byl krutý vždycky a pes bude zakopaný úplně někde jinde.

Živí mrtví si v minulosti nejednou zahrávali s diváckou trpělivostí, kdy je pár epizod nabitých a po zbytek času je to tak trochu postapokalyptická telenovela a vlastně se jen zdržuje a šetří peníze, aby byl rozpočet na ty velkolepé epizody. V téhle sezoně ale tahle taktika nabrala nový extrém. Zatím jen dvě epizody skutečně pokračovaly v hlavní dějové lince, zatímco čtyři další díly byly jen postranní odbočky, které povětšinou akorát zdržují od návratu k postavám a událostem, které diváky skutečně zajímají. Vrcholem všeho byla poslední epizoda, která celá byla věnovaná v podstatě jen Taře (Alanna Masterson) a úplně neznámým postavám. A ruku na srdce, kdo je zvědavý na epizodu o Taře? Aby toho nebylo málo, tak epizoda byla tak trochu klamavě propagovaná záběry z příštích epizod, ve kterých budou i další hrdinové.

Poslední dva díly každé řady (a poloviny řady) nicméně bývají nabité, tak snad si fanoušci spraví v následujících dvou týdnech chuť. Protože jestli bude divácký zájem klesat dál, tak už bude muset produkce nějakým způsobem reagovat. Seriál už dvakrát vyměnil showrunnera a nikde není řečeno, že to neudělá i potřetí.

Zdroje: Howard Stern

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Negan | 24.07.2017 21:18
Nevím co se vám nelíbí vždyť je to walking dead nejlepší seriál ó zombie apokalypse a všechny postavy a jejich příběh je zajímavý !!!!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest