How I Met Your Father: Variace na původní seriál se opět chystá

How I Met Your Father: Variace na původní seriál se opět chystá | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 6 obrázků
Matka bude vykládat svým dětem o tom, jak potkala taťku.

Před pár týdny jsme tu měli zmínku o tom, že by se Jason Segel nebránil pokračování úspěšného seriálu How I Met Your Mother. Místo toho bychom se ale nakonec mohli přeci jen dočkat spin-offu. Ten měl původně vzniknout před dvěma lety pod názvem How I Met Your Dad, avšak z projektu sešlo. Teď se opět něco chystá.

Nový seriál se má jmenovat How I Met Your Father a jako producenti se na něm podílejí původní tvůrci Carter Bays a Craig Thomas, stejně jako Emily Spivey, která měla dělat How I Met Your Dad. Jak moc budou zapojení do dennodenních příprav nového seriálu, zatím není zřejmé. Za novou show by přímo měli zodpovídat Isaac Aptaker a Elizabeth Berger, kteří stojí za současným hitem This is Us nebo za seriálovou verzí About a Boy. Dvojice píše scénář pilotu.

Nový seriál by se měl držet formule toho starého. Matka bude vyprávět dětem o tom, jak prožívala mládí se skupinou přátel a při tom poznala jejich otce. Seriál by měl být potenciálně uvedený už příští rok a nemá být jakkoliv spojený s původním sitcomem. Dokonce by nemusel být ani spojený se stanicí CBS, která vysílala HIMYM a se kterou měli producenti neshody během příprav How I Met Your Dad.

Co říkáte? Dá se z tohohle nápadu něco vymáčknout nebo devět řad dobrodružství Teda a spol stačilo?

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 6

bSaR | 07.01.2017 21:20
A ještě dodám, že u HIMYM bych se vůbec nezlobil za 10. řadu, která by mapovala rok kdy se vrátí M+L z Itálie. Hlavní jádro série by bylo poznávání matky a eventuelně představení nové mladé postavy, která by následně přesídlila do vlastního seriálu - nástupce HIMYM.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest