Hledáme posily do našeho týmu

Hledáme posily do našeho týmu | Fandíme seriálům
I ty se můžeš stát součástí týmu FandimeFilmu.cz a FandimeSerialum.cz a psát o filmech nebo seriálech

Naším cílem je přinášet čtenářům co nejvíc novinek, recenzí i tematických článků. Aby jich mohlo být ještě víc, hledáme další posily do našeho týmu. Hledáme jak zkušené autory či studenty žurnalistických a filmových oborů, tak obyčejné nadšence. Jestli u filmů trávíte spoustu času, chtěli byste si psaní zkusit, ale z jakéhokoliv důvodu váháte, tak se ničeho nebojte a prostě to zkuste. Všichni v redakci jsme začínali jako fanoušci a všem nováčkům rádi pomůžeme.

Zkusíte si publikování v zavedeném médiu, které funguje už téměř šest let a vypracovalo si pozici jednoho z předních českých filmových magazínů. Okamžitě získáte se svými texty přístup k širokému čtenářskému publiku. Osvojíte si základy redakční práce pod vedením zkušených editorů, kteří vám pomohou zdokonalovat váš psaný projev i práci s informacemi. Při recenzování filmů se podíváte na novinářské předpremiéry a získáte přístup na další mediální akce, jako jsou tiskové konference, natáčení apod.

Nezáleží na tom, kolik vám je, jaké máte zkušenosti nebo vzdělání. Po redaktorech požadujeme dobrou znalost českého jazyka a vyjadřování, dobrou znalost anglického jazyka, alespoň základní filmový přehled a především chuť psát o filmu. Redakční práci vás naučíme. Hledáme redaktory filmové i seriálové, přičemž můžete psát jedno, druhé nebo obojí, podle toho, co vám nejvíc sedí.

Pokud máte zájem, ozvěte se na redakce@fandimefilmu.cz. Do mailu uveďte svůj věk a jestliže už jste někdy někde publikovali, přiložte odkaz nebo ukázku. Pokud u nás na webu píšete do komentářů, uveďte, pod jakou přezdívkou. Pokud máte jakékoliv doplňující dotazy, pište na náš mail také, všechno vysvětlíme.

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 4

schonecek | 30.01.2017 13:50
Před pár dny jsem vám napsal, tak snad to vyjde.
Vstoupit do diskuze

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest