Jessica Lange a Susan Sarandon si půjdou po krku v seriálu FEUD

Jessica Lange a Susan Sarandon si půjdou po krku v seriálu FEUD | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Hollywood 60. let, dvě znepřátelené herečky, společný film. To vše pod dohledem Ryana Murphyho, otce seriálu American Horror Story.

Byla to jedna z největších rivalit v historii Holywoodu. Herečky Bette Davis a Joan Crawfordová spolu nesoupeřily pouze o popularitu, nýbrž také o srdce jednoho muže. V roce 1962 se měly setkat poprvé společně před kamerou a natočit film What Ever Happened to Baby Jane?. Na toto téma byl natočen seriál z dílny Ryana Murphyho (American Horror Story) Feud – Bette and Joan, který se začne vysílat od 5. 3. tohoto roku na stanici FX.

Do rolí dvou znepřátelených hereček byly obsazeny Jessica Lange (American Horror Story), která ztvární Joan Crawfordovou, a Susan Sarandon (Thelma a Louise, Čarodějky z Eastwicku) si zahraje roli Bette Davisové. Do role režiséra se převtělí Alfred Molina (Frida, Spider-man 2). Dále hrají Stanley Tucci, Catherine Zeta-Jones, Sarah Paulson či Kathy Bates.

Seriál se bude odehrávat na začátku 60. let. Tudíž se divák může těšit na atmosféru zlatého věku Holywoodu. Obě herečky již mají svůj vrchol slávy za sebou a tento film má obnovit jejich uvadající kariéru. Nakonec je snímek přijat s nadšenými ohlasy a získá jednoho Oscara za kostýmy (Bette Davis byla nominovaná v herecké kategorii). Co ovšem lidé nevěděli, bylo to, co se dělo v zákulisí mezi oběma hlavními aktérkami. Například při scéně, kdy měla Crawfordová vláčet Davisovou, si dala první jmenovaná do kapes kameny, aby to svojí kolegyni co nejvíce ztížila.

Zveřejněné jsou již dva teaser trailery, ve kterých je jasně znatelný Murphyho rukopis. Jsme v něm svědky jedné z mnoha schválností, kterou na sebe budou obě dámy chystat. Jistě nás čeká seriál plný intrik, lží, ale také dobových kostýmů a troufnu si říci, že i skvělých hereckých výkonů. Možná okořeněný špetkou černého humoru. Přikládáme dvě upoutávky a pár fotek.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest