Komentáře 10

Leonardo Da Vinci | 30.07.2019 06:23
Za mě dobrý. Nemusím už stahovat po netu.
Parlost | 30.07.2019 02:48
Je až trapné jak představitelé HBO a i někteří herci nevidí nebo nechtějí vidět to, že většina opravdových fanoušků nerozporuje samotný konec ale to, jak se k němu dospělo. Pořád se hovoří o tom, jak si lidi vysnili své vlastní konce, a možná tomu tak u některých je. Ale hlavní problém je, že už sedmá série moc nedávala smysl a osmá už ho nedávala vůbec. Síla dračího ohně, síly jednotlivých armád, přesuny, motiva, ztráty armád -> nic z toho smysl nedávalo. Jeden díl to vypadá (třetí), že jsou všichni Dothraci a většina Neposkvrněných vybití a o dva díly později to vypadá, jako by její armáda na severu nikdy nebojovala.
Tvůrci by si měli nalít čistého vína, že to prostě posrali. Např. Avengers s námi byli ještě mnohem déle a tvůrcům se podařilo vše uzavřít tak, že jsou lidi spokojeni a věci do sebe krásně zaklaply. Hra o trůny se naopak zpronevěřila sama sobě, zničila kupu postav (Tyrion = blábolící blbeček, John Sníh = podpantoflák, debilní stratég a člověk, který po smrti Night Kinga ztratil sám sebe -> to poslední mohlo být dobré, kdyby to bylo rozpracované), Jaime = sereme na celý předchozí vývoj této postavy)), mnohým které měli za sebou zajímavý vývoj daly nulový prostor (Sansa, Cersei), jiným rozbily motivaci či nedostatečně podložili jejich vývoj a jednání (Arya = sedm sérií nechci nich jiného než zabít Cersei, jede přes cele západozemí a když už se dostane na prah, tak se otočí s tím, že to je nebezpčené, Daenerys = jakmile získám, co chci, všechno spálím) a místo logického vývoje děje autoři jen chtěli přinést spoustu krásných obrázků a prvoplánově šokovat. Pro mě osobně tento seriál skončil šestou sérií. Zbytek se snad jednou dočtu v knihách.
maryjary | 29.07.2019 22:11
Kdysi jsem se na "nátlak" :-) okolí pokoušel podívat na jeden díl, nebyl jsem jej absolutně schopen dokoukat a po pár minutách jsem to vypnul a už nikdy se k tomu nevrátil.
A teď mi vůbec hlava nebere jak dospělí lidé mohou žádat autory o přetočení poslední řady seriálu, který skončil jinak než by se jim zamlouvalo??? Dokonce pro podporu svých nesmyslných požadavků sepisovat petici??? Neumím si to vysvětlit jinak než, že oni protestující a petice sepisující lidé jsou jedinci mající problém se orientovat a adaptovat na realitu, dost možná je to generace které se dnes zvyklo říkat "mileniálové".
Tak to musím tedy konstatovat jazykem lidí ze starého dobrého minulého tisíciletí.
Až tahle generace bude jednou rozhodovat o skutečně důležitých věcech
"no potěš koště a prozřetelnost nás ochraňuj"
Kája Mařík | 29.07.2019 22:01
Kdy to přinde do kin?
Honza | 29.07.2019 21:40
Tom F. :Ano začal dával logiku jelikož se upustilo od komplexity děje, nepatrných detailů a toho co dělalo hru o trůny, že i děje různých postav daleko od sebe byly činy např. Jinych postav velice propojené i když to nebylo znát. Zaměřilo se pak na hlavní zápletku a efekty a velké zjednodušení a osekani děje
schonecek | 29.07.2019 18:56
Tomáš: Moc děkujeme za upozornění, někdy prostě i po několika kontrolách taková bota proklouzne :)
Tomáš | 29.07.2019 17:43
Na konci článku jsem v předposlední větě: "Rozhodně taky nemáme čekat, že by špatné reakce nějak ovlivnili přípravu nového spin-offu." našel gramatickou chybu: reakce ovlivnily, nikoliv reakce ovlivnili!
Miky | 29.07.2019 17:32
To si počkáš :D
Pavel | 29.07.2019 15:34
neviděl jsem ho čekám až se dopíše kniha
Tom F. | 29.07.2019 15:24
Jsem jeden z mala, komu se serial zacal libit a davat logiku od 6. serie a zakonceni uplne miluju :)

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest