Komentáře 6

Mysule | 20.01.2020 17:43
Hermi95: Na téma "co máte proti zaklínači" je halda komentářů o pár stránek níž. Ne, fakt to není o tom, že někdo nemá rád fantasy. Tomu seriálu jde objektivně vytknout spoustu věcí a považuju ho za nejpřeceňovanější seriál vůbec. A hlavně nechápu, proč se mu nevytýká to, za co by jiný seriál byl rozcupovaný na padrť. To hnusné CGI, ty lacině vypadající hadry místo krásných, rafinovaných šatů čarodějek, ten trapný SJW casting, ta "úžasná" bitevní taktika, kdy armáda může zůstat v hradu, ale místo toho vyleze kdesi na pole a mlátí se hlava nehlava jak fotbaloví hooligans, to směšné brnění Nilfgaarďanů, ze kterých by měl jít respekt, ale jsou akorát k smíchu, to zbytečné skákání v čase...
A není to zdaleka jen o tom, že by potřebovali větší rozpočet. Hnusný design a nelogičnosti by ani miliarda na jeden díl nezachránila.
hermi95 | 20.01.2020 09:55
Avari:

Co máš proti Zaklínači ? Tím, že nejsi na fantasy a tak, neznamená, že to je totální sračka....sexuální výchova je zase pro když to řeknu nadržený puberťáky na střední..ostatní jsem neviděl, ale určitě bych řekl, že každý seriál je pro danou kategorii a ne pro všechny...to musíš pochopit
Avari | 18.01.2020 23:54
Netflix si najal externí filmaře jako Scorseseho a narval jim prachy. Zapomněl si třeba zmínit třeba "pecku" 6 undeground od Baye. Ale jejich seriály teprve stojí ve většině za vyližprdel. Stranger things je silně přeceňovaný, hlavně třetí série. Mindhunter je slušný, Sexuální výchovu komentovat nebudu a Zaklínač je absolutní sračka, která splňuje přesně to, co píše Scofa. A už jsi viděl třeba V wars? Doporučuju, když máš rád netflixovskou "kvalitu".
Jeklik | 18.01.2020 22:35
Kvantita nad kvalitou?? Roma, Irčan, Manželská historie, Mindhunter, Stranger things, Sexuální výchova, Zaklínač a doslova hromady dalších pecek na které už opravdu nemám čas... Kdo jiný má v poslední době tolik kvalitního obsahu pod jednou střechou?
Jeklik | 18.01.2020 22:35
Kvantita nad kvalitou?? Roma, Irčan, Manželská historie, Mindhunter, Stranger things, Sexuální výchova, Zaklínač a doslova hromady dalších pecek na které už opravdu nemám čas... Kdo jiný má v poslední době tolik kvalitního obsahu pod jednou střechou?
Scofa | 18.01.2020 16:38
Pěkné že tolik investují, ale tristní u produkce Netflixu je to že u nich vyhrává kvantita nad kvalitou obsahu!!

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest