Temný případ: True Detective má šanci na třetí sezonu

Temný případ: True Detective má šanci na třetí sezonu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Chválený detektivní seriál snad po slabší druhé sezoně konečně chytil druhý dech.

Seriál, který byl od odvysílání své rozporuplné druhé série u ledu, nyní ožívá v možné scénáristické spolupráci autora tohoto již kultovního kousku Nica Pizzolata a Davida Milche (Deadwood, Luck). Již počátkem letošního roku uvedl ředitel vysílání HBO Casey Bloys, že se sice na nových řadách oceňovaných kousků True Detective a The Night Of oficiálně nepracuje, ale že se vše ubírá tím správným směrem, a že je plný nadějí díky nadšení původních tvůrců, kteří přicházejí s brilantními nápady na možná pokračování. Moc toho sice neprozradil, ale alespoň malou jiskřičku naděje v divácích zažehnul. Nyní se však Temný případ rýsuje ve snad mnohem reálnějších obzorech.

Spekulace o potenciální spolupráci scénáristů Nicca Pizzolata a Davida Milche na popud HBO se ukazuje být skutečností. Nic Pizzolato je velkým fanouškem scenáristického veterána Davida Milche a jeho práce na kriminálce NYPD Blue. Již s ním uskutečnil několik jednání o případné třetí sezóně Temného případu a další jednání o celé scenáristické spolupráci stále probíhají. Celý pracovní proces příprav na 3. sérii je samozřejmě na úplném začátku a krom toho, že údajně existuje hrubý (utajovaný) nástin třetí sezóny a možná Pizzolatův scénář k první epizodě, žádné jiné nové informace nemáme. HBO zatím žádný komentář ani oficiální oznámení ke třetí řadě neuvedlo, můžeme tak jen doufat, že se vše vydaří a dočkáme se dalšího nášupu této výjimečné kriminální série.

Velkou komplikací příprav 3. série je samozřejmě pracovní vytížení obou scenáristů. David Milch momentálně pracuje na scénáři pro filmové pokračování jeho seriálového dítka Deadwood a Nic Pizzolato pracuje na filmové verzi své románové prvotiny Galveston a pro HBO dělá na rebootu dramatické minisérie o neortodoxním právníkovi Perrym Masonovi, jehož by měl ztvárnit Robert Downey Jr. (ale i tato minisérii je na úplném počátku příprav). I proto se oficiálního oznámení o pokračovaní Temného případu zřejmě jen tak nedočkáme. Posledním možným pozitivem je prohlášení Matthewa McConaugheyho, o kterém jsme vás informovali na konci loňského roku, ale samozřejmě nevíme, zda by Pizzolato stál o návrat ke známým postavám nebo chtěl začít zase nanovo. O nových informacích vás budeme průběžně informovat.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu