Hra o trůny: Sada nových fotek a krátká promo videa

Hra o trůny: Sada nových fotek a krátká promo videa | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 29 obrázků
Podívejte se na kostýmy oblíbených hrdinů z očekávané sedmé řady.

Sedmá sezona jednoho z nejpopulárnějších seriálů všech dob se dostaví s první epizodou už 16.7. tohoto roku, a přesto jsme z ní zatím viděli pouze krátký teaser. Premiéra se ale pomalu blíží a HBO zatím neodhalilo nic než úplně malé střípky z marketingové kampaně. Fanoušci tedy lační po nových fotkách, videích, nebo prakticky po čemkoliv, co by jim čekání na příští řadu nějak zpříjemnilo. Když se tedy na internetu objevilo několik krátkých HBO šotů, kde se všichni hlavní herci alespoň na několik málo sekund mihli ve svých nových úborech, fandové tato videa rozhodně nenechali bez povšimnutí. Zdánlivě se z pohledu na herce nedá nic moc nového vyčíst, po trošku bližším prozkoumání se ale dá odhalit pár zajímavých detailů.

Jak si můžete prohlédnout v galerii či ve videu, Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) se rozhodla připravit jak sebe, tak své služebnictvo, na daleko chladnější počasí, které je čeká v Západozemí. Ve své dosavadní domovině, Essosu, se Daenerys setkala pouze se subtropickými podmínkami, a se zimou hned za dveřmi je od ní prozíravé, že je na vše připravena. Její poradce Tyrion Lannister (Peter Dinklage) má na hrudi připnutu ruku v malém krožku, což je v seriálu znamení pravé ruky krále, Daenerys v něj tedy viditelně vkládá všechnu svoji víru. Větší změnou prošla také Arya Stark (Maisie Williams). Z malé holky trénující na post zabijáka je teď nezávislá mladá žena oblečená jako válečnice, se svým mečem Jehlou v ruce. Když je konečně zpátky v Západozemí a úspěšně pomstila smrt své matky a bratra, ve vendetě určitě nehodlá nijak zpomalovat. Novým oblekem nepohrdl ani Sandor Clegane (Rory McCann). Svůj ohoz dřevaře z minulé sezony nahradil trochu rytířštějším oblekem, který nejspíš získal po tom, co se připojil k Bratrstvu bez praporců. Kromě zmiňovaných vypadají všichni jakž takž bez výrazné změny. A pokud se vám zdá divné, že všichni herci mají dokořán otevřená ústa, tak existuje jednoduché vysvětlení. V reklamách na HBO totiž jejich společný řev vytvoří klasické hučení hlasů následující po logu televizní stanice. Všechny screenshoty i videa najdete pod článkem. A v galerii na vás čekají také nově zveřejněné fotografie, na kterých si taktéž můžete prohlédnout celou řadu hrdinů v podobě, v jaké je budeme vídat během sedmé řady.

Jak si můžete všimnout, jednou z postav, která mezi ostatními chybí, je Daenerysin věrný rytíř Jorah Mormont (Iain Glen). Naposledy jsme ho viděli páté epizodě šesté řady, kde Daenerys odhalil své těžké onemocnění šedým lupem. Přestože na nemoc není znám absolutně žádný lék, Daenerys vyslala Joru, aby se pokusil najít jakýkoliv způsob záchrany a vrátil se k ní. Od té doby se o Mormontovi mlčelo a jeho osud v budoucích řadách zůstával zahalen tajemstvím. Při rozhovoru se serverem Stuff se ale o Mormontovi Iain Glen zmínil: “Hrát Joru mě vždycky strašně bavilo,“ říká herec “a osud byl k mé postavě ještě pořád dost přívětivý. Ve Hře o Trůny se totiž strašně často umírá a nikdo z tvůrců se nestydí zabít oblíbené postavy. Prostě se jich zbaví co nejbrutálnějším způsobem. Já si zatím vedu dobře, ale můj konec je dost možná také blízko.“ Je nezpochybnitelné, že ve světě Game of Thrones dříve či později dojde skoro na každého. Takže pokud má trpký osud potkat i Joru, jaký myslíte, že nakonec bude? Dožene Joru jeho nemoc dříve, než on lék? Nebo zemře jako hrdina v čestném boji po Daenerysině boku?

Zdroje: Stuff

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu