Trust: Danny Boyle a Donald Sutherland spojí síly

Trust: Danny Boyle a Donald Sutherland spojí síly | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Donald Sutherland nastoupil na palubu nové chystané antologie od tvůrců Milionáře z chatrče. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Jen krátce po té, co jsme vydali původní novinku, se dozvídáme, že do role matky uneseného Johna Paula Gettyho III byla obsazena oscarová držitelka Hilary Swank (Kluci nepláčou, Insomnie, Téměř dokonalý zločin).

Původní článkek: Americká stanice FX oznámila chystanou novinku v hlavní roli s 81letým veteránem Donaldem Sutherlandem, jehož herecký přínos, od Tuctu špinavců v roce 1970 až po nedávnou sérii Hunger Games, netřeba dlouze představovat. Dvojnásobný držitel Zlatého glóbu v chystané novince ztvární ropného magnáta J. Paula Gettyho, produkuje trio producentů Milionáře z chatrče - režisér Danny Boyle, scenárista Simon Beaufoy a ryzí producent Christian Colson.

První sezónu napíše Beaufoy (Everest, 127 hodin) a režie všech 10 dílů se ujme sám Boyle (Trainspotting, Sunshine). První série jako první část chystané antologie se bude odehrávat v roce 1973, kdy je mladý dědic Paul Getty III unesen mafií v Římě, která požaduje mnohamilionové výkupné po jeho zbohatlické rodině. Mafie nedokáže pochopit, proč jejich rukojmí jeho rodina nechce zpět a na jakékoli výhružky nijak nereaguje. Italská policie si myslí, že celá nastalá situace je jen žert a vyšetřování ukončí. Paulův otec je bůhvíkde v Londýně v heroinovém oparu a odmítá zvednout telefon. Paulův dědeček J. Paul Getty (Donald Sutherland) je opuštěný na svém přepychovém anglickém sídle, obklopený pěti milenkami a ve své zaneprázdněnosti odmítá s mafií vyjednávat.  J. Paul Getty je hlavou rodiny a má celé rodinné jmění pod palcem. Byl to vizionář, který snil o vlastní dynastii, ale jeho rodina mu jeho sen znemožnila. Pouze Paulova matka je ochotná s mafií vyjednávat, ale je na dně a sama nemá šanci svého syna zachránit. J. Paul Getty je jednou z nejznámějších a nejzáhadnějších postav 20. století, a je možné, že byl v 70. letech jedním nejbohatších mužů světa, ne-li vůbec nejbohatším.

Produkce seriálu Trust začne v červnu v Londýně a Římě, premiéry bychom se měli dočkat v lednu 2018. Zatím však nebyla ohlášená jiná herecká jména krom hlavního tahouna Sutherlanda. Už i dosavadní tvůrčí tým však dává naději, že  se chystá jedna ze seriálových událstí roku 2018.

Zdroje: Variety, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu