Temná věž: Doplňkový seriál se stále chystá

Temná věž: Doplňkový seriál se stále chystá | Fandíme seriálům
Ron Howard to se seriálem stále nevzdává.

Klasika Stephena Kinga se tento rok dočká adaptace do celovečerní podoby, a přestože byla už mnohokrát odložena, fanoušci stále neztrácejí naději a hranou verzi v čele s Idrisem Elbou a Matthewem McConaugheyem s nadšením očekávají. Společně s celovečerním filmem ale u Sony kroužil i koncept televizního seriálu, na němž pracoval jako producent Ron Howard (Rivalové, Šifra mistra Leonarda). A i když filmová adaptace je samozřejmě přednější a o seriálu jsme už pěkných pár měsíců neslyšeli ani slovo, Howard na něm prý stále pracuje a hodlá ho dostat na obrazovky nejdřív, kdy to bude možné.

O své neustále snaze dostat projekt na nohy si nedávno promluvil s TV Guidem, pro který řekl: "Temná věž má premiéru toto léto. Je to úžasný film, zrežírovaný Nikolajem Arcelem. A my pracujeme na televizním doplňku k němu. Ještě není nic jisté, ale podle nás by to fungovalo skvěle a sedlo by si to s filmovým vesmírem.“ Howard tedy naznačuje, že seriál ještě není jistá záležitost a jestli bude schválen, nebo ne, zaleží prakticky jen a pouze na úspěchu celovečeráku. Pokud se vše povede, žádná stanice by určitě nepohrdla seriálem z toho samého světa a společnost Sony, která práva na Temnou věž vlastní, by se též nebránila dalšímu zdroji příjmů.

Howardův koncept měl prý zpracovávat čtvrtou knihu z Kingovy série. Čaroděj a sklo je vlastně prequel ke všem ostatním dílům ságy a dokonce už se i proslýchalo, že Elba a McConaughey by se nenechali k návratu dlouze pobízet, byť by přešli z filmů do televize. Ostatně, v seriálu by se objevili pouze na chviličku, jelikož by se děj soustředil primárně na jejich mladší verze, do kterých by musely být obsazeny nové tváře. Jak to tedy nakonec se se seriálem dopadne, se nejspíš dozvíme až po 3.8., kdy si filmová Temná věž odbude svou premiéru a bude přijata buď s haldou peněz a skvělými ohlasy, nebo prázdnými kiny.

Chtěli byste Howardovu Temnou věž vidět, nebo se bez ní obejdete?

Zdroj: TV Guide

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 2

Maedros | 04.09.2017 15:51
Po tom jak ten film ''zbrasili'' uz at radeji nic netoci. Hruza.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu