Yellowstone: westernové drama od scenáristy Sicaria

Yellowstone: westernové drama od scenáristy Sicaria | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Další dialogově našlapané a strhující hutné drama? A ještě s Kevinem Costnerem v hlavní roli? Sem s tím!

Pokud jste neviděli Hell or high watter, doporučuji vám to rychle napravit. Jedná se totiž o poctivě natočený atmosférický western, který stojí na precizně vypiplaných dialozích a postavách. A zároveň se nesnaží nic vykrádat a jde si svou vlastní cestou. Velkou zásluhu za to má scenárista Taylor Sheridan, který napsal scénář i pro neméně chválené Sicario. No...a když mu tahle kriminální dialogová dramata tak jdou, tak je jedině dobře, že se rozmáchne i na poli televizního seriálu.

Seriál pojmenovaný Yellowstone bude pojednávat o Johnu Duttonovi, který se stará o jeden z největších rančů v USA. Bohužel se bude muset potýkat s developery, problémy s indiánskou rezervací, prvním americkým národním parkem a samozřejmě se spoustou korporací, které mu budou házet klacky pod nohy. Na první pohled se to může zdát jako jednoduchá telenovela, kde se budou řešit nudné problémy venkovských podnikatelů a jejich vztahů. Ale pokud jste někdo viděl aspoň jeden z Sheridanových filmů, asi víte, že nic nebude tak jednoduché, jak by se na první pohled mohlo zdát. Sheridanovy scenáristické schopnosti stojí hlavně na dialozích, které dokáže psát zábavným a zároveň jednoduchým způsobem, kdy každá dialogová scéna posouvá film kupředu a krásně vykresluje dopodrobna jednotlivé postavy.

Hlavní roli Johna Duttona si zahraje Kevin Costner (Tanec s vlky, Robin Hood: Král zbojníků), což je za mě velice dobrá volba a věřím, že svou roli podá slušným a uvěřitelným stylem. Seriál vzniká pod dohledem Paramout Network a natáčení by mělo začít tento podzim s tím, že jedna řada bude mít 10 epizod. Premiéra se pak plánuje na léto 2018.

Můžeme tedy jen pokojně doufat a očekávat, že nás výsledek nezklame a dostaneme znovu to dobře napsané a napjaté drama, kterých v dnešní době prostě není nikdy dost.

(Všechny obrázky jsou ilustrační)

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu