The Walking Dead: Glennův představitel se nebrání návratu

The Walking Dead: Glennův představitel se nebrání návratu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Představitel jedné z hlavních postav seriálu by byl ochotný se do seriálu vrátit. Ale za jakou cenu?

Fanoušci seriálu The Walking Dead, kteří viděli přelom 6. a 7. série, vědí, že se dvě hlavní postavy staly obětí šíleného a nepředvídatelného padoucha Negana, který je sprovodil ze světa svou basebalovou pálkou. O možném návratu některé z postav dosud nepadlo ani slovo, až doteď, kdy v rozhovoru představitel Glenna, Steven Yeun, odpovědel, že by byl ochoten se v seriálu znovu objevit, pokud by to ovšem dávalo smysl

Vrátil bych se, kdyby to dávalo smysl. Nechci na nikoho tlačit, aby mě do seriálu znovu obsadil, ale pokud by to dávalo smysl, šel bych stoprocentně do toho. Tento seriál skutečně začal mou kariéru. Ano, předtím jsem hrál v Chicagu v jednom divadle a improvizoval jsem, ale až seriál Živí mrtví mi otevřel dveře do světa herectví“.

V tomhle musím dát Stevenovi za pravdu, protože kromě postapokalyptického seriálu se zombíky se v jiných rolích moc neobjevuje, pomineme-li dobrodružný sci-fi snímek Okja. K realizaci oživení oblíbené postavy by mohla pomoct i skutečnost, že Glenn se objeví už v prvním díle seriálu, a tak by si někteří fanoušci mohli přát, aby jeho smrt měla větší opodstatnění. Na druhou stranu, Glenova smrt byla přeci jenom přímo na kameře a byla znázorněna velmi jednoznačně, a tak se domnívám, že návrat jedné z nejdůležitějších postav úspěšného seriálu je málo pravděpodobný.

Co si myslíte vy? Najdou scenáristé nějakou obezličku a vrátí Glenna zpátky nebo jde jen o hercův nesplnitelný sen a čeká na něj přinejlepším nějaký krátký flashback?

Zdroj: Daily Telegraph

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Joe | 23.06.2017 18:59
Ja som to presne kvoli takejto mesiarcine prestal pozerat, uz to nemalo vobec atmosferu ale krv musela tiect potokom
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu