Kleopatra: Tvůrci Black Sails připravují další seriál

Kleopatra: Tvůrci Black Sails připravují další seriál | Fandíme seriálům
Nejznámější královna starověku se dočká televizního seriálu.

Kleopatra - egyptská královna, která si podmanila Řím. Tento příběh byl zpracováván již mnohokrát v mnoha různých podobách. Existuje nespočet filmů, dokumentů a také velmi populární muzikál. V budoucnu se nám Kleopatra představí také v seriálové podobě, kterou nám přinesou tvůrci velice úspěšného pirátského seriálu Black Sails. Tento seriál byl prequelem ke známému literárnímu dílu Ostrov pokladů, které bylo také již mnohokrát zpracováno. Ostrov pokladů byl především určen mladým čtenářům, Black Sails se ovšem svou drsnou akcí a odvážnými scénami soustředil především na starší diváky. Tento pirátský seriál letos skončil svou čtvrtou sérií a při té příležitosti se tvůrci seriálu pochlubili, že jejich dalším seriálovým projektem bude právě Kleopatra. Oficiální synopse pro nový seriál zní takto:

„Po téměř jisté ztrátě svého života v krvavém převratu musí Kleopatra použít svůj přirozený talent a vyjednávací schopnosti, aby získala zpět svůj trůn a obnovila čest své rodině a království.“

O převedení Kleopatry do seriálové podoby se za velkou louží uvažovalo už velkou řádku let, až nyní se ale na nejslavnější královnu starověku usmálo štěstí. Seriál je momentálně v přípravách a bude jej zaštiťovat Amazon Studios. Bližší informace o tomto seriálu prozatím nejsou známy, už nyní ale víme, že máme očekávat historické drama, které občas sáhne po nějaké té brutalitě. Vzhledem k těmto očekáváním od studia jsou tak tvůrci Black Sails, Jonathan E. Steinberg, Robert Levine a Dan Shotz, ideální volbou. O bližších detailech tohoto nadcházejícího seriálu vás budeme průběžně informovat.

Těšíte se na seriálové zpracování Kleopatry? A jste rádi, že se seriálu chopili právě tvůrci Black Sails? Dejte nám vědět své názory v komentářích.

Zdroj: Screen Rant

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu