The Defenders: 2. sezóna není jistá věc

The Defenders: 2. sezóna není jistá věc | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Podle šéfa televizní sekce Marvelu není druhá řada Defenders na pořadu dne.

Zbývá zhruba necelý měsíc do oficiálního vypuštění marvelovského seriálu The Defenders, který je bezpochyby jedním z nejočekávanějších seriálů tohoto roku. Na nedávném Comic Conu měl seriál svůj vlastní panel, ale došlo i na individuální rozhovory. Šéf televizní sekce Marvelu Jeph Loeb, byl filmovým serverem Collider mimo jiné tázán taky na další budoucnost Defenders.

„Momentálně nevím. Zatím jsme se tak daleko nedostali. Nevím, zda někdy bude 2. řada Defenders.“ Z jeho vyjádření můžeme usoudit maximálně to, že se studio zatím soustředí na blízkou budoucnost, kdy by nás postupně měli čekat The Punisher, třetí řada Daredevila a druhá řada Jessicy Jones, Lukea Cage a nedávno oficiálně schválená druhá řada Iron Fista. Sólovku Franka Castlea uvidíme ještě letos na podzim, ostatní série potvrzené datum vydání zatím nemají. Dá se však spekulovat, že pokud někdy druhou řadu Defenders dostaneme, bude to pravděpodobně nejdřív v roce 2019.

Z vyjádření Loeba je taky jasné, že nechce dávat žádná konkrétní stanoviska. Všechny příběhy byly vyprávěny jednotlivě v průběhu několika let a tak je pochopitelné, že si jsou ve studiu nejistí nějakou další větší týmovkou, jako např. dostáváme ve filmové sekci v podobě Avengers jednou za čas. Jedny z prvních zahraničních recenzí zatím dopadly lehce nadprůměrně a nám zbývá počkat na 18. 8., kdy budou Defenders oficiálně k dispozici.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu