Titans: Obsazeny první dvě superhrdinky

Titans: Obsazeny první dvě superhrdinky | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Televizní adaptace slavných Teen Titans se začíná odlepovat od země.

Nedávno jsme vás informovali o tom, že začaly práce na televizní adaptaci komiksových Teen Titans, s jednoduchým názvem Titans. Pracovat na nich mimo jiné bude i oscarový scenárista Akiva Goldsman a už také víme, že tým uvidíme ve složení Nightwing, Raven, Starfire a Beast Boy. Nyní jsme dostali nové zprávy o obsazení dvou ženských postav z týmu.

Raven si zahraje Teagan Croft, která je hereckým nováčkem. Raven je v komiksech dcera démona a lidské matky, která se dokáže teleportovat a kontrolovat svoje astrální vědomí, díky čemuž umí bojovat především psychicky - dovede kontrolovat mystickou energii a také je zdatná empatka.

Další obsazenou superhrdinkou je Starfire. Tu si zahraje Anna Diop, méně známá herečka, kterou můžete znát ze seriálu 24 hodin: Nezastavitelný. Její komiksová předloha umí, kromě nadlidské síly, také vstřebávat radiaci z okolí a měnit ji na čistou energii, díky čemuž je schopná létat nadzvukovou rychlostí a vysílat energetické střely.

Bez obsazení tak zatím zůstává Dick Grayson alias Nightwing, který by měl dostat i svůj vlastní film, a Beast Boy. Podrobnější informace o příběhu či dalších postavách zatím nevíme, ani o tom, zda v seriálu bude hrát Dicka jiný herec, než ve filmu (ale na 99% to tak bude, seriály a filmy DC propojené nejsou). Seriál navíc bude jedním z prvních projektů od DC vydaných na jejich nové VOD platformě v roce 2018.

Zdroje: IMDb I, II, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu