Zámek a klíč: Režisér To natáčí komiks Kingova syna

Zámek a klíč: Režisér To natáčí komiks Kingova syna | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Kritiky i čtenáři uznávaná sága Joa Hilla se (opět) uchází o zaslouženou adaptaci. Známe první jména.

Šestidílná komiksová fantasy plná záhad číhajících na každé stránce, míří ke své adaptaci na televizních obrazovkách. Video služba Hulu dala produkci zelenou a městečko Lunenburg v Novém Skotsku už dokonce hostilo pilně pracující natáčecí štáb. Stránkám předlohy vtiskl atraktivní výtvarnou podobu kreslíř Robert Rodriguez, nicméně zaujme především druhé jméno. Textová část vyšla z pera talentovaného Joa Hilla – syna Stephena Kinga. Inu, muži z klanu Kingů jsou nadále v kurzu.

Ze Zámku a klíče se v Kanadě zatím točila jen pilotní epizoda. Zveřejněný herecký ansámbl sestává z následujících: Frances O’Connor (V zajetí démonů 2), Jackson Robert Scott (To), Megan Charpentier (Mama), Jack Mulhern, Nate Corddry (Méďa Béďa) a nejnověji Danny Glover (Monster Trucks), pod vedením Andyho Muschiettiho, režiséra letošního hitu To. Uvedený seznam jmen zahrnuje většinou hlavní postavy – rodinu Zámkových, na kterých stojí celý příběh. Frances O’Connor byla obsazena do role Niny, matky dětí Kinsey, Bódi a Tylera (Charpentier, Scott a Mulhern). Corddry se bude objevovat jako jejich strýček Duncan. Glover hraje zestárlou verzi profesora Joa Ridgewaye, jednu z postav „druhého sledu.“

Vývoj projektu do bodu v jakém je dnes, započal již v roce 2010. O rok později, po vícenásobném odevzdávání práv napříč studii, byl odvysílán pilotní díl na Comic-Conu v San Diegu. I přes kladné přijetí zůstalo jen u toho a celý projekt byl vyhozený do koše. Naštěstí se vždy našel někdo, kdo Zámek a klíč podržel nad vodou a cesta ke zfilmování nezkrachovala ani po letech průtahů. Další pokus je už prezentovaný jako střelba ostrýma a scénář si vzal na starost autor předlohy. Přiložené video je trailer na pilotní epizodu nerealizovaného seriálu z roku 2010/11. V galerii jsou pak dvě fotky zachycující natáčecí štáb a trio obsazených dětí. Snímky na svůj Twitter nahrál David Ozer, prezident a výkonný producent společnosti IDW Entertainment, která je spřízněná s vydavatelstvím komiksu.

Oceňovaná komiksová série Zámek a klíč (Locke & Key) předkládá fantastický příběh rodu Zámkových napříč generacemi. Poté, co se rodina po tragédii nastěhuje na staré panství, začnou sourozenci Bóďa, Kinsey a Tyler objevovat jakési tajemné klíče. Každý je jedinečný a slouží k jinému účelu. Zatímco děti zvolna zkoumají jejich moc, vypořádávají se s novým prostředím, novou školou a lidmi kolem nich. Příběh je vyprávěn ve víc časových rovinách a dětem se postupně odhaluje hrůzná skládačka nadpřirozených jevů, jiných dimenzí a čirého zla, uvolněného kdysi v minulosti. To si našlo svou cestu zpátky mezi živé a v jeho cestě k získání vlády nad klíči ho nezastaví zhola nic. Jednotlivé části série: Vítejte v Lovecraftu, Hlavohrátky, Koruna stínů, Klíče království, Časohrátky, Alfa a Omega.

Zdroje: Screenrant I, IITwitter, Thelocationguide

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

meufo | 16.11.2017 19:23
Myslím, že šancu tomu treba dať, zážitok z predlohy nikto nezničí :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu