Zaklínač: Osud fantastického světa visí na kusu papíru

Zaklínač: Osud fantastického světa visí na kusu papíru | Fandíme seriálům
Roky snah o přenos ikonického díla z pera Andrzeje Sapkowského jsou na zlomovém bodě.

Vše se točí kolem pošťuchnutí fanoušků od Lauren Schmidt Hissrich, která prostřednictvím sociální sítě Twitter nečekaně nahrála „osudový“ obrázek. Osudový proto, že se jedná o pohled na dokument s textem Konec pilotu. Samozřejmě jde o scénář k pilotní epizodě.

K jeho nejrůznějším úpravám ještě dojít může, jedno je však jisté. Tento nástřel bude stěžejní věcí v rozhodování studia, zda se soukolí pohánějící seriálovou podobu Zaklínače (The Witcher) bude točit dál. I tak je ale jasné, že s blížící se realizací úvodní epizody se můžeme připravit na další vlny novinek kolem projektu.

Lauren je kromě scénáristky i showrunnerkou rodící se seriálové adaptace této fantasy ságy a dává si na ní podle všeho záležet. V množství poznámek, připomínek a reakcí na svém uživatelském kontě se zmiňuje o jasné představě vedení pilotu, o představě, kudy vést první řadu a v ideálním případě, kam až dovést celý seriál. Příběh Zaklínače považuje za tak dobrý a napínavý jako žádný, který dosud četla.

Věříme, že s takovým nadšením pro dílo a se seriálovou praxí, kterou jsme vám rozepsali minule, se není čeho bát, a že je Zaklínač v dobrých rukou. Doufáme, že s netflixovským zázemím se Geralt z Rivie, ústřední hrdina ságy, může začít balit na epický pochod televizními obrazovkami.

Níže jsou k nahlédnutí další ze scenáristčiných nahraných fotek, kterými během období psaní pilotu držela fanoušky navnaděné.

Zdroje: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 4

Júwn | 26.01.2018 19:07
Mne by sa v celku hodil Mads Mikkelsen, ale inak hlavne niekto od nich oboch o min. 10-15 rokov mladší :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu