Šampióni: Z Disneyho hrané komedie se stane seriál

Šampióni: Z Disneyho hrané komedie se stane seriál | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Zvládne hraný seriál pro děti dnes někoho nalákat? Nebo se jedná o jasný průšvih?  

Možná to nevíte, ale Disney svého času dělal kromě kreslených pohádek pro děti i hrané filmy. A často to byly hrané předělávky starých klasik, tak jako to Disney udělal před lety s Knihou džunglí. O tyto remaky se často staral průměrný režisér Stephen Herek, který tak předělal Tři mušketýry nebo 101 dalmatinů. A jednou Herek dostal k natočení novou látku bez staršího vzoru, a tou byli Šampióni. Komedie pojednává o hokejovém trenérovi, který za své opilství dostane trest veřejně prospěšných prací, což znamená, že musí trénovat bandu malých děcek na zápas. A někdo dostal nápad udělat z této látky seriál.

Jestli dobrý nebo špatný nápad, to se dozvíme asi až za dlouho. Pro připravovaný seriál se ještě stále píše scénář, takže ani nikdo nechce prozradit, zda se jedná o remake nebo pokračování. Ale i přesto se zatím neoficiálně hovoří o pokračování. Raný projekt ABC je zatím na začátku všech příprav, takže zprávy, jestli se do rolí vrátí někdo z originálního obsazení či oznámení nějakého známého jména, dlouho jen tak neuslyšíme.

Konečného výsledku bychom se měli dočkat někdy až ke konci příštího roku a i když seriál připravuje společnost ABC, není jisté zda se bude vysílat právě na její televizní stanici. V současné době si studioví hlavouni pohrávají s myšlenkou, že by seriál prodali nějaké streamovací službě nebo přímo Disneymu, který koncem příštího roku spustí svůj vlastní streamovací kanál.

Zdroj: Hollywoodreporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Sipek | 30.01.2018 14:56
Gordon Bombay jako GM, Charlie Conway jako hlavní trenér, Greg Goldberg jako trenér brankářů a Fulton Reed jako kondiční ... jsem jedinej, kdo v tom nevidí slabinu? :O jestli kvůli tomu Anaheim zase zavede starý dresy, bude to geniální
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu