Daredevil: 3. série obsadila další důležitou postavu

Daredevil: 3. série obsadila další důležitou postavu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Je možné, že uvidíme Mattovu dlouho ztracenou matku?

Již 2 měsíce se natáčí 3. série Daredevila, která vzniká v Marvel/Netflix produkci. Již víme, že uvidíme z větší části adaptaci komiksu Born Again od Franka Millera, s čímž koresponduje návrat Wilsona Fiska (Vincent D’Onofrio) a také antihrdina Sin Eater, u kterého se očekává, že se ukáže a zahraje si ho Wilson Bethel. Nyní byla oznámena další postava z Born Again, která se ve 3. sérii ukáže.

Tou bude Sister Maggie, kterou si zahraje Joanne Whalley. *SPOILER* Kdo viděl Defenders, ví, že se momentálně Daredevil (Charlie Cox) zotavuje v péči jeptišek poté, co byl těžce zraněn pádem budovy v posledním milostném objetí s Elektrou. Zřejmě tak Sestru Maggie uvidíme hned na začátku série. To nejzajímavější ovšem je, že Maggie je v komiksu zároveň dlouho ztracenou matkou Matta Murdocka. Je však otázka, zda tuto linku uvidíme i v seriálu.

Marvel popsal charakter Sestry Maggie jako „jeptišku se silnou vůlí, za kterou hovoří především její moudrost, a která hluboce dbá na Mattovu bezpečnost“. Pro Daredevila, který se opět utká se záludným Fiskem, může být jeho dlouho ztracená matka důležitou podporou. Zároveň se však může jednat o jeho slabé místo. Jsme tak zvědaví, jak si tvůrci s charakterem poradí.

Zdroj: Marvel

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu