Rise of the TMNT: Nové animované Želvy Ninja se představují

Rise of the TMNT: Nové animované Želvy Ninja se představují | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Želváci se nově ohákli a přichází s další animovanou sérií.

Jako někoho, kdo vyrůstal na jejich kresleném seriálu z roku 2003, mě vždycky zajímá, v jakém stavu jsou vlastně Želvy Ninja dnes. Ačkoliv je už nějakou dobu nijak nevyhledávám, rád si prohlédnu jejich nový vzhled ve filmech nebo omrknu nějaký ten animovaný díl, když na něj při přepínání kanálů náhodou narazím. Pokud jste na tom stejně, nebo Želvám dokonce přímo holdujete, máme pro vás vůbec první obrázky z jejich nového animovaného seriálu jménem Rise of The Teenage Mutant Ninja Turtles, který na obrazovky dorazí někdy v druhé polovině tohoto roku.

Hned z prvního obrázku je jasné, že tohle nebude jen tak ledajaká animovaná série, která se ztratí mezi haldou dalších adaptací. Tedy alespoň vizuálně určitě ne. Předchůdce tohoto nového díla, který běžel v letech 2012-2017, byl animovaný plně ve 3D, tentokrát se ale tvůrci rozhodli znovu přivézt zpátky klasický styl 2D, ve kterém byly animovány i předešlé seriály. Co se ale drasticky liší, je celkový design a vzhled světa. Želváci vydávají tak trochu šílený dojem, vypadají od sebe velice odlišně a podle oficiálních informací by dokonce každý z nich měl být úplně jiným druhem želvy. Vůdcem celé čtveřice by pak v této verzi měl být Raphael namísto klasického Leonarda. Společně se čtyřmi Ninji ale máme i první pohled na April O’Neil a Mistra Třísku. Ti se nesou ve stejném duchu jako hlavní čtveřice, vypadají ale úplně jinak, než jsme zvyklí. Nejspíš nejvýraznější změnou je určitě fakt, že April je v tomto vesmíru ještě puberťačka a tvůrci se rozhodli změnit její rasovou příslušnost.

Obrázky zatím na sociálních sítích nesklidili zrovna tu nejlepší odezvu. Velké většině lidí se nový vzhled hlavních hrdinů příliš nezamlouvá, a i když mně osobně vyloženě nevadí, zrovna nadšený z něj tedy také nejsem. Spíše mi připadá, že tvůrci tentokrát zacílili na co nejmladší publikem, na rozdíl od starších verzí, kde hlavním terčem byly spíše starší dětští diváci. Jak se nový vzhled Želv zamlouvá vám? Dáte této verzi šanci? K rozhodnutí vám možná pomůže video, ve němž se představují herci, kteří hrdinům propůjčili své hlasy.

Zdroje: Nickelodeon, Screen Rant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Danielo5 | 05.02.2018 16:41
Ty vole to je příšernost.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu