Kim Cattrall prosila o pomoc, následovala tragická událost

Kim Cattrall prosila o pomoc, následovala tragická událost | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Kim Cattrall ze Sexu ve městě prosila v neděli fanoušky o pomoc. Ztratil se jí bratr! Následně čelila kruté zprávě.

Představitelka Samanthy ze Sexu ve městě  Kim Cattrall sdílela v neděli na Instagram snímek svého mladšího pětapadesátiletého bratra s prosbou o pomoc. Tou dobou byl nezvěstný už skoro týden!

"Toto je můj bratr Christopher Cattrall nebo Chris, jak mu říkáme. Je nezvěstný od úterý, 20. ledna, kdy opustil svůj domov v Lacombe, v kanadské Albertě. Jeho klíče, mobil a peněženka zůstali ležet na stole a dveře domu byly otevřené. Tohle není Chris. Nikdy by neopustil odemčený domov bez těchto věcí a svých 7 milovaných psů," napsala zoufalá herečka na sociální síť. 

 

MISSING! This is my brother Christopher Cattrall or Chris as we call him. He has been missing since Tuesday, January the 30th from his home in Lacombe, Alberta Canada. His keys, cell phone,& wallet left on the table and his front door unlocked. This is not like Chris. He he would never leave his unlocked home without those items nor his 7 beloved dogs. Chris is 55 years old, 6 feet tall, 200 pounds, blue eyes, short brown hair, goatee, average build & usually wearing a waist length hooded winter coat with black gloves, blue jeans and calf high black winter boots. If you’ve seen Chris contact Blackfalds RCMP at 403 885 3300 He’s a one of a kind brother. Help us bring him home safe. Please spread the world. Many thanks for reading this. Kim #centralalberta #blackfalds #reddeeralberta

Příspěvek sdílený Kim Cattrall (@kimcattrall),

Zároveň podrobně popsala jeho vzhled, míry, váhu a oblečení. Poskytla i telefonní číslo, kam mají lidé volat, pokud by Chrise někde zahlédli. 

"Pomozte nám ho přivézt domů v bezpečí. Prosím, šiřte to světem. Děkuji, že jste si to přečetli," napsala závěrem s nadějí, že její bratr žije a nedošlo k žádné tragédii. 

O několik hodin později na svém Instagramu Kim oznámila, že byl její bratr nalezen mrtvý. Konkrétní důvody neuvedla, jen poprosila všechny své příznivce a média o respekt jejího soukromí. 

Zdroj: Instagram Kim Cattrall

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu