Barbar Conan dostal novou šanci u Amazonu: Objeví se Arnie?

Barbar Conan dostal novou šanci u Amazonu: Objeví se Arnie? | Fandíme seriálům
20th Century Fox
Zobrazit dalších 5 obrázků
Další možný nástupce Hry o trůny se představuje. Je jím slavný Barbad Conan.

Znovurozjetí této kultovní značky stálo dlouhá léta na mrtvém bodě. Po neúspěšném restartu, který nenadchl kritikami ani tržbami, uklidilo studio Lionsgate značku do ústraní. Tam čekala sedm let, dokud ji Amazon neodkoupil a nezačal s ní zase hýbat kupředu. Společnost chytře využívá momentu brzkého ukončení Hry o trůny a místo ní chce divákům naservírovat své vlastní epické fantasy. A po odkoupení práv na Tolkienova díla má další trumf v kapse.

Teď jen záleží na tom, jak se slavným bijcem tvůrci naloží. V současnosti se totiž kolem projektu točí scenárista Ryan Condal, který napsal například Hercula s Dwaynem Johnsonem a s ním Warren Littlefield, producent úspěšného seriálu Fargo. Tato dvojce by chtěla vrátit látku zpět ke kořenům a vyhnout se jen dalšímu kopírování nejznámější verze z osmdesátých let s mladým Arnoldem. S větší věrností knižní předloze chtějí podrobněji nastínit a představit divákům hlavní postavu Conana od jeho dětství až po dospělého bojovníka. Zkrátka rozebrat jeho příběh hezky od začátku bez větších časových skoků, jako tomu bylo ve filmech.

Ptáte se, zda se objeví i Arnold? Na 99% procent ne. A pokud se na to zbylé jedno procento objeví, tak maximálně v podobě camea jako pomrknutí pro zaryté fanoušky originálu. Arnold s novým restartem není nijak spojen a s jeho návratem do role se nepočítá. Postupem času by se k projektu mohl připojit ale někdo úplně jiný. Jméno tohoto tvůrce si možná nevybavíte, ale jeho práci určitě ano. Je jím jeden z režisérů Hry o trůny Miguel Sapochnik, který dostal za režii jednoho dílu dokonce cenu Emmy. Ten by po ukončené práci s poslední sérií mohl klidně přestoupit k novému Conanovi, protože tohle je určitě posila, které studio ocení. 

Zdroj: deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu