Čarodějky dostanou nová jména, orientaci i etnický původ

Čarodějky dostanou nová jména, orientaci i etnický původ | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Jsou tady zprávy z castingu na hlavní role i role blízké ústřední trojici čarodějek a při porovnání s původním seriálem hezky míchají karty.

Článek z minulého týdne o plánování nových příběhů seriálových Čarodějek (Charmed) se zde ještě pořádně neohřál a už je zde nával dalších horkých zpráv. Vše, co se nejnověji dozvídáme, plně koresponduje se staršími prohlášeními o slibované feministické podívané.

Babinec producentek a scenáristek bude postavy profilovat tak, že žádná z menšin a různých skupinek aktivistů, které se často ozývají spíš tak nějak ze zvyku, nebude moci vznést jedinou námitku. Naopak, trio kouzelnic jim jde v podobě sebejistých a svobodných žen vstříc.

Jména hrdinek, která v minulosti všechna začínala na P (Piper, Phoebe, Prue, Paige), budou tentokrát nést iniciálu M. Herečky, které se momentálně shánějí, se pro nové Čarodějky převtělí do sester Macy, Mel Pruitt a Madison Pruitt. Všechno to haló ale začíná v následujících řádcích.

Macy pravděpodobně bude věřit, že je sestrou zbylých dvou, ale asi to nebude vědět jistě. Pojítko, které s nimi sdílí, bude její nadpřirozená moc. V jejím případě telekineze. Bude to postava nejstarší z trojice, mělo by jí táhnou na třicítku a co se týká charakteru, bude zábavná, zapálená nerdka s titulem z kvantové fyziky. Se svým přítelem se do města přistěhuje za prací na univerzitě.

Mel bude hrdá a přesvědčená feministka. Od neurčené tragické nehody mívá návaly vzteku, je násilnická a vzdorovitá. V takových chvílích odvrhuje i lidi, kteří by jí mohli být nápomocni, včetně její partnerky, detektivky Soo Jin. Její schopnost bude zmrazování času.

Madison je něco po osmnáctce a je nejmladší sestrou. Má zálibu v pohybových aktivitách jako pilates nebo kroužky roztleskávaček na univerzitě, kterou navštěvuje. Bude pravým opakem své feministické sestry. Dokáže číst lidem myšlenky a zjištění, že je čarodějkou, ji bude děsit.

Casting tedy běží na plné obrátky a primární sháňka je (kromě hlavní trojky) po lesbické přítelkyni střední sestry, dále po bývalém klukovi od Madison a hledá se samozřejmě i jejich andělský průvodce (v původním seriálu známý jako Leo).

Kompletně všechny role jsou etnicky otevřené a jsme zvědaví, jak to producentky využijí.

Zdroje: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Taurus | 14.02.2018 15:29
Abych pravdu řekl, tak už teď, krátce poté, co sotva dali do kupy trojici sester, už vím, že to bude vopruz a nebudu to chtít sledovat. Stejně tak jako všechny řady Lovců duchů šestou řadou počínaje (tou začíná převažovat efekt a klišé nad temnou mytologickou klasikou).
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu