Hra o trůny: Ožije Cersei Lannister jako Noční královna?

Hra o trůny: Ožije Cersei Lannister jako Noční královna? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 22 obrázků
Osud Cersei Lannister ze Hry o trůny je předmětem těch nejkontroverznějších spekulací fanoušků. Čí rukou zemře a přidá se k Nočnímu králi?

Letošní rok by asi řada fanoušků slavné fantasy ságy nejradši přeskočila. Tvůrci Hry o trůny, nejpopulárnějšího seriálu současnosti, totiž jasně deklarovali, že si budeme muset na vyústění toho, kdo usedne na legendární Železný trůn, počkat až do roku 2019. Fanoušci tak logicky nemají nic lepšího na práci než vymýšlet všemožné, někdy až extrémní teorie o blížícím se finále. Nedávno se dostalo v mediích velké pozornosti teorii, podle které výrazně promluví do závěrečného zúčtování Cersei Lannister, ale asi úplně jinak, než všichni předpokládají.

O tom, že duchům vlastní minulosti nelze uniknout, ví rozhodně své i Jaime Lannister, který už ve svém životě jednou čelil strašné volbě mezi záchranou tisíců nevinných životů a svým slibem věrnosti. O tom, jak zvolil, nejlépe vypovídá jeho proslulá přezdívka „králokat“. Jeho sestra, Cersei, již několikrát slovy i činy deklarovala, že k dosažení svého ultimátního cíle se nebude štítit použít jakýchkoliv prostředků. Je nad slunce jasné, že počet obětí, kterými bude poseta její cesta až na samotný vrchol, je pro ni jenom číslo. Jaime, navzdory tomu, jak se prezentuje světu, již několikrát dokázal, že pro něj slova jako čest, morálka nebo svědomí, nejsou pouze prázdné fráze.

Bylo by tudíž vrcholem ironie, kdyby byl znovu postaven před stejnou osudovou volbu, tedy mezi svým svědomím a věrností. Podle fanouškovské teorie by se rozhodl v zájmu vyššího dobra raději svou sestru zabít. Tato volba by z něj bezpochyby učinila jednu z nejtragičtějších postav celé série. Kolik lidí může říct, že ukončilo život dvou panovníků Železného trůnu? Tady ovšem fanouškovská fantazie nekončí. V šokujícím závěru by se Night King rozhodl přivést Cersei zpět a učinit z ní svou Night Queen, která by pak stanula po jeho boku v bitvě proti Jonovi a Daenerys. Dokáže si někdo představit impozantnější vyústění celé série? A jaké jsou vaše teorie, předpovědi a dohady ke konci jednoho z největších příběhů moderní televizní historie. Kdo nakonec usedne na trůn, jehož aura moci má na svědomí bezpočet ztracených lidských životů?

V galerii si můžete prohlédnout nejnovější snímky z natáčení v chorvatském Dubrovníku (psali jsme zde) nebo veselé vtípky a koláže, které obletěly internet. 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

a | 18.02.2018 12:56
Na předlohu se ohlíží dost blbě když není napsaná. Ano spousty toho vynechali ale i to co vynechali by bylo zajímavější než to co uplácali.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu