Kick-Ass: Mark Miller tlačí seriál s černošskou hrdinkou

Kick-Ass: Mark Miller tlačí seriál s černošskou hrdinkou | Fandíme seriálům
Marv
Zobrazit dalších 6 obrázků
Bude nově vydaná série převedena na televizní obrazovky, nebo se jedná o bláhový sen?  

Mark Millar je jeden z mála šťastných spisovatelů, kteří se za své filmové adaptace knih nemusí stydět. Naopak jim ještě zvyšují popularitu. Když jeho dlouholetý kamarád a režisér Matthew Vaughn předvedl divákům Kick-Ass, stal se z toho nečekaný hit. Po výměně režiséra se dvojka už sice takového úspěchu nedočkala, ale naštěstí pro Millara se Vaughn zamiloval do Kingsmana, ze kterého byla zase obrovská pecka. Kick-Ass se už na velká plátna asi nikdy nepodívá, ale zdá se, že se ho jeho tvůrce snaží procpat na televizní obrazovky.

Ne že by se Millarovi vedlo špatně. Již před pár dny vydal reebot série, kde předvedl novou černošskou postavu svobodné matky a válečné veteránky, která v kostýmu Kick-Asse okrádá zločince kvůli svým dluhům. Autor se tedy drží současného trendu představovat nové hrdiny s odlišnou barvou kůže, kvůli jeho dojmu z jejich nedostatku. Chce, aby se tato černošská hrdinka předvedla divákům tak, jako se to povedlo Marvelu s Lukem Cagem nebo nově s Black Pantherem. A doufá v její převedení ze stránek komiksu na obrazovky.

Zatím od žádného studia nabídka nepadla, na to je ještě příliš brzy, ale pokud se nová série potká s úspěchem, Miller doufá, že nové pojetí příběhu i hlavního hrdiny vyvolá zájem. Což není úplně nereálná představa, jak se možná zdá. S novým pojetím hrdiny s odlišnou barvou a ještě opačným pohlavím vlastní Millar rovnou dva trumfy. Vedle trendu barevných hrdinů se tu ještě rozjíždí druhý, který upřednosťuje ženské postavy v hlavní roli. Jako příklad bezvadně poslouží třeba Rey ze Star Wars, nedávná Wonder Woman nebo, chete-li, čerstvě obrácená zápletka ve dvojce Úžasňákových, kde více prostoru dostane Elastička

Zdroj: Yahoo

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

nedvva | 27.02.2018 19:58
černá matka co zabíjí bílý gaunery, ano typický USA vlhký sen půlky Ameriky
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu