Hra o trůny: Sophie Turner promluvila o finálním scénáři a slzách

Hra o trůny: Sophie Turner promluvila o finálním scénáři a slzách | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Představitelka Sansy Stark ze Hry o trůny promluvila o dojmech ze scénáře závěrečné sezóny. Její slova rvou srdce.

V současné době probíhá natáčení závěrečné řady Hry o trůny. Herci mají přísně zakázáno cokoliv z děje prozrazovat, proto sdělují pouze své dojmy a pocity. Představitelka Sansy Stark Sophie Turner promluvila o průběhu předčítání scénáře finální řady koncem minulého roku. 

"Bylo to velmi, velmi hořkosladké. Ten den, kdy jsme měli závěrečné čtení scénáře poslední epizody. Bylo to těžké. Na konci čtení nahlas přečetli: Konec Hry o trůny. Jakmile to zaznělo, všichni jsme se rozplakali. Následoval potlesk vestoje showrunnerům Davidovi Benioffovi and Danovi Weissovi. Všichni jsme tleskali a skandovali. Bylo to úžasné," popisuje Sophie.

Herečka zároveň dodala, že si do poslední chvíle neuvědomovali, že Hra o trůny skutečně končí. Že se jedná o něco, co stále běží a když pak dočetli do konce, přišlo rozčarování. 

"Byl to opravdu šok. Cítili jsme obrovský smutek, ale i nesmírně velké množství hrdosti. Uvědomili jsme si, že jsme to udělali. Vytvořili jsme úžasnou věc, a o tom to teď je. O tom pocitu pýchy. Zažila jsem ty nejdivočejší emoce," dodala. 

A jaké pocity má ohledně konce Hry o trůny například představitel Tyriona Lannistera Peter Dinklage?

„Nastal čas. Příběhově, ne jen pro naše životy. Je perfektní čas to ukončit. Někdy seriály zůstanou o něco déle, pak už ale jen padají dolů," uvedl a dodal: 

„Je to hořkosladký pocit, když se snažíte od něčeho posunout. Vždy je to smutná stránka naší práce, na krátkou dobu máte kolem plno skvělých lidí, pak musíte dál, a to je srdcervoucí. Obzvlášť, když s těmi lidmi strávíte víc jak pár měsíců.“

Optimističtější reakci měl zase představitel Sera Davose Liam Cunningham. Čtěte zde

V galerii si můžete prohlédnout nejnovější snímky z natáčení 8. řady, první zveřejněný plakát k nové řadě znázorňující znak Starků, Targayenů a Lannisterů a také jeden obrázek zpoza kamer, který na svůj Instagram umístila v létě sama Sophie Turner. 

Zdroje: Winteriscoming.net

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu