Očima odborníka: Jaký byl Ross z Přátel paleontolog?

Očima odborníka: Jaký byl Ross z Přátel paleontolog? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Jaký byl Ross skutečně paleontolog? Ukázalo se, že jeden uznávaný profesor na to dokáže odpovědět.

Kdo by neznal milého a možná i nejvtipnějšího člena party Přátel Rosse (David Schwimmer), kterému se doslova lepí smula na paty a dostává se díky tomu do těch nejzábavnějších situací. Zároveň však dokáže každého natolik nudit svými vědeckými přednesy, že byste se z toho začali snad raději točit na židli. Ross je totiž paleontolog. Jaký?

Na to odpověděl skutečný paleontolog Adam Pritchard, který je uznávaným profesorem na Yale. Ten byl při jednom rozhovoru důvtipným posluchačem tázán, jakým je Ross paleontologem. A jak se ukázalo, jako my všichni, i on je velkým fanouškem legendárního sitcomu a na dotaz bez problému odpověděl.

Přátelé navždy: Rachel a Monica drží spolu i po 14 letech

„Ne příliš vehementní, spíše opatrný, to ano. Nezdá se, že by trávil hodně času čtením o paleontologických objevech, cestováním do terénu nebo zapojováním se do nějakých aktuálních výzkumů. Je příliš zaneprázdněný vztahovým dramatem s Rachel, než aby se skutečně dostal do evoluce therapsida (savcovitý plaz z prvohor, pozn. red.)," zavtipkoval.

via GIPHY

"Nicméně, zřetelně si pamatuji na epizodu, kdy vedl seminář o významu skenování CAT v paleontologii, a to už v polovině devadesátek. Ještě před tím, než se toto skenování v paleonotoligii vůbec začalo standartně používat. Takže ano. Ross byl skutečně o krok napřed před vědou!“ dodal.

I když se Ross asi nikdy nepřiblíží svým kolegům z Teorie velkého třesku (Mayim Bialik, představitelka Amy, má dokonce doktorát s neurobiologie), rozhodně se svým hereckým výkonem zapsal do dějin paleontologie. Spíše ovšem jako její maskot.

"Mimochodem, skutečně existuje paleontolog jménem David Schwimmer," dodal na závěr Pritchard a my jsme si informaci ověřili. Je to tak a můžete si ho prohlédnout na videu níže.

Zdroj: Independent

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

YX | 10.03.2018 14:54
Som si myslel, že hovadiny tu píše Missandei, ale vidím, že som sa mýlil. Článok, ktorého výpovedná hodnota je nulová by tu nemal, čo robiť.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu