Zaklínač: Kdo jsou největší favorité na roli Geralta?

Zaklínač: Kdo jsou největší favorité na roli Geralta? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Příprava nového Zaklínače od Netflixu se dostává do své horké fáze a na přetřes se dostávají nejvážnější uchazeči.

Před pár dny jste si mohli přečíst souhrn nejnovějších informací o cestě legendárního zaklínače Geralta z Rivie na televizní obrazovky. Jedna z nejlepších a nejkomplexnějších fantasy sérií čekala na důstojné a velkolepé zpracování řadu let. Všechny fanoušky tak bezesporu potěšila zpráva, že vysoce očekávanému seriálu, který má potenciál vyplnit vakuum po odchodu současného krále – Hry o Trůny, vdechne život Netflix, který už nesčetněkrát dokázal, že má pro tvorbu epických a propracovaných světů jak prostředky, tak i ty nejlepší lidi v branži. Pojďme se nyní vypravit do říše spekulací a zkusme odpovědět na otázku, kdo by si slavného lovce příšer mohl zahrát?

Oficiální kanály zatím přirozeně mlčí, nicméně mozkové závity fanoušků jedou naplno a soudě podle skloňovaných jmen se většina z nich rozhodně nedrží při zemi. Jedno z nejčastějších je Mads Mikkelsen (Hannibal). Dánský herec je díky své podobnosti s hlavní postavou a roli ve snímku Barbar (2009) favoritem řady fanoušků. Není sporu o tom, že respektovaný herec by byl skvělou volbou. Jediným negativem by mohl být jeho relativně pokročilejší věk. Letos mu totiž bude už 53 let. Navíc je otázkou, zda by se chtěl pustit do tak fyzicky náročné role.

To Australan Travis Fimmel již ve Vikinzích dokázal, že podobné role jsou mu šité přímo na tělo. Je navíc v ideálním věku (38 let), což dává smysl i s přihlédnutím k tomu, že Netlix vzhledem k rozsáhlosti knižního díla určitě plánuje několik sezón dlouhý story-arc. Bez šance není ani Brit Charles Hunman, který je publiku znám především z kultovních Sons of Anarchy, kde se blýskl v roli ikonického rebela Jaxe Tellera.

Na internetu se rovněž často skloňuje jméno Nikolaj Coster-Waldau alias Jamie Lannister, který by byl pro mnohé z nás jistě splněných snem. Proti němu se ovšem šikují názory, které by preferovaly spíše méně známé herce, kteří navíc nejsou tak úzce spjati s jednou ikonickou postavou, kterou bezesporu slavný lev z rodu Lannisterů je. Podobné problémy by mohl mít i Alexander Skarsgård, který se nedávno po zisku Emmy a Zlatého Glóbu stává v Hollywoodu stále více a více zavedenou značkou. Ty vůbec nejambicióznější předpovědi zmiňují i Toma Hardyho. Jeden z nejlepších herců současnosti by pro tvůrce představoval hotový jackpot. Ovšem získat herce takového kalibru, se vzhledem k jeho nabitému kalendáři a pravděpodobně vysokým nárokům na honorář jeví skoro jako herkulovský úkol. Na druhou stranu, jak všichni víme, naděje umírá poslední.

 

Me and my new bestie #got7 #friendsforever

Příspěvek sdílený Nikolaj Coster-Waldau (@nikolajwilliamcw),

Ať už role slavného bílého vlka připadne komukoliv, fanoušci zatím můžou spát s klidem. Sám knižní autor Andrzej Sapkowski se nedávno nechal slyšet, že je zatím s odvedenou prácí tvůrců opravdu spokojený, protože zůstávají věrní „duchu“ knižní série. Tato zpráva by měla přinést lehčí spaní všem, kteří mají z přepracovaného seriálu obavy. Alespoň tedy prozatím, a to než se pod taktovkou Netflixu vydáme do úžasného světa plného příšer a bytostí, které jako by často vypadly z těch nejčernějších nočních můr. Potom už dozajisté neusneme nikdo.

A koho byste si na místě slavného šedovlasého zástupce školy vlka přáli vy? Dejte nám vědět v komentářích.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Jasombart | 27.08.2018 15:41
Já bych tam dost rád viděl Chrise Hemswortha
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu