Vikingové: Post režisérky Lagerthě narušovaly kozy

Vikingové: Post režisérky Lagerthě narušovaly kozy | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Představitelka Lagerthy z Vikingů má svůj režisérský debut za sebou. S čím na place bojovala a jaké jsou její pocity?

Katheryn Winnick, představitelka Lagerthy v seriálu Vikingové, se na jednu epizodu právě vznikající 6. série vtělila do role režiséra. Byl to pro ni debut, který velmi prožívala a o střípky se dělila s fanoušky na sociální síti. Před pár dny oznámila, že to má za sebou. V Ontariu se pak rozpovídala o svých pocitech a problémech, které musela řešit. 

Mezi řečí přitom potvrdila, že se pokračování 5. série Vikingů dočkají fanoušci dle očekávání ještě letos! Lagertha prý projde výraznou proměnou.

Ivar z Vikingů očima jeho představitele: Je to zlomené dítě
 

"Tento rok uvidíte Lagerthu v kompletně novém světle, ve zcela odlišném psychickém, fyzickém i duchovním vesmíru, kterak prošla masivní transformací," uvedla a pokračovala povídáním o jejím režisérském debutu. "Právě jsem skončila režírování jedné epizody a řeknu vám jednu věc: Byla to ta nejvíc naplňující, nejuspokojivější a zároveň ta nejděsivější věc, kterou jsem v životě dělala," nechala se slyšet pro ET Canada Katheryn Winnick.

Většina fanoušků z jejího režisérského postu usoudila, že je osud Lagerthy v seriálu zpečetěn. I první ukázka z 11. dílu 5. řady (viz níže) napovídá, že se nad postavou Katheryn Winnick stahují mračna, stále však zůstává pouze u spekulací.

Tvůrce Vikingů pobláznil fanoušky: Uvažuje o spin-offu z Valhally
 

"Každý den byl výzvou. Bylo tam tolik věcí, které jsem musela mít pod kontrolou. Řešit každý den tolik různých elementů, třeba denní světlo, vítr, déšť, děti anebo kozy, které vám svým křikem neustále přerušují natáčení. Byla to výzva každý den. Nikdy bych to přitom nezvládla bez neuvěřitelného štábu a herců. Vrátili se na natáčení v té nejstatečnější formě, neudělali krok vedle a chtěli mi jako režisérovi ve všem pomoci. Nemohla bych tam bez nich být," dodala.

V galerii si určitě prohlédněte řadu snímků a screenů z Instagramu Katheryn Winnick, o které se podělila se svými fanoušky. Je tam například vidět, jak se vytváří umělý sníh nebo jak se dělají vlny. 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

YX | 13.03.2018 13:10
Strčte si tie bulvárne hovadiny do ****!!! Nikoho to nezaujíma!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu