Impulse: Příbuzný filmového Jumpera v první ukázce

Impulse: Příbuzný filmového Jumpera v první ukázce | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Teaser trailer je náladou hodně vzdálený od odpočinkové sci-fi svého filmového předchůdce s Haydenem Christensenem. 

Stačilo by jen malé nepozornosti a Impulse by nám prokouzl mezi prsty, protože první ukázka přišla na internet hodně tiše. Co to ale Impulse je? Především jde o součást románové série Jumper. Před nějakou dobou jsme tu o projektu psali, ale osvěžit si paměť nikdy neuškodí a ještě přihodíme něco nového navrch.

Impulse: Chystá se pokračování Jumpera
 

Jumper je vědecko-fantastická jednohubka z roku 2008 s Haydenem Christensenem, který přišel na to, že se dokáže kamkoliv teleportovat. Na zadaptování druhé publikace s názvem Reflex nikdy nedošlo. Místo toho se tedy sáhlo po třetím románu, jehož seriálová podoba bude odvysílaná v deseti hodinových epizodách někdy v létě na YouTube Red. První díl natočil Doug Liman, jenž je podepsaný právě i pod filmovým Jumperem, o němž zpětně dodal, že s výsledným filmem nebyl spokojený a byl nadšený, že dostal další šanci udělat to lépe s Impulsem

Jestli bude seriál nějakým způsobem odkazovat na filmové události, nebo je bude ignorovat a fungovat zcela samostatně, lze težko říct, takže nadpis článku může lhát. Ale už ten teaser trailer se tváří hodně vážně a žánrově se to jeví jako dramatický thriller. Vypadá to však na to, že obě média se budou ode sebe do značné míry lišit. Zatímco na stránkách románu hlavní hrdinka poprvé „skočí", až když se za ni valí sněhová lavina, tak zde se poprvé teleportuje, když je sexuálně napadena. 

 

This is how seriously I take every meal, and you should too.

Příspěvek sdílený Maddie Hasson (@maddiehassonofficial),

Showrunnerka Lauren LeFranc řekla, že napadení bude hrát důležitou roli v příběhu ústřední šestnáctileté postavy Henrietty „Henry" Coles (v románu Millicent „Cent" Rice), které propůjčila tvář Maddie Hasson. Podle LeFranc bude důležité spojit teleportaci se znásilněním, protože se tyhle dvě věci staly ve stejnou chvíli. Henry, která je svými vrstevníky označovaná za outsidera, se bude muset s tím vším vyrovnat a naučit se schopnost přemisťování ovládat, poněvadž ji nebere jako dar, ale jako prokletí. 

Do galerie přihazujeme pár fotek z filmové adaptace. 

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu