Přátelé: Tvůrce vynesl verdikt nad obnovou seriálu

Přátelé: Tvůrce vynesl verdikt nad obnovou seriálu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Znovuzrození Přátel, ať už v seriálové či filmové podobě, se tvůrcům doslova nabízí. Tužby fanoušků po obnově neutichají. Má sitcom šanci?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Přátelé nepřestávají být ani necelých pětadvacet let po premiéře prvního dílu aktuální. Mají milionovou základnu fanoušků po celém světě, která stále nepřestává doufat, že dojde k jejich zmrtvýchvstání. David Crane, spolutvůrce seriálu, se však rozhodl tyto vize a tužby zastavit. 

Pro RadioTimes.com uvedl: "Víte, jako co to je? Je to jako kdybyste se s někým rozešli a po letech ho měli šanci vidět znovu. Vy ho přeci nechcete vidět znovu. Ne, je to hotové, je to prostě hotové. Pověsili jsme to na hřebík, je vymalováno. Prožili jsme 10 úžasných let a tím to končí," vysvětlil. 

"Myslím, že tady převládá jakási představa něčeho, co si lidé myslí, že chtějí, ale kdybychom jim nakonec dali, co chtějí, bylo by to pro ně zklamání. A navíc, Přátelé se necházeli v konečné fázi určité životní etapy. Etapy, kdy jsou vaši přátelé vaší rodinou, což k jejich věku patřilo. Teď jsou dospělí a mají vlastní rodiny, a to už je úplně jiná show," dodal Crane, který kultovní sitcom vytvořil spolu s Martou Kauffmanovou.

Co k obnově seriálu říkají jednotliví herci? Jejich vyjádření vám přinášíme v následující kapitole. 

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

adamkeaton | 14.04.2018 16:01
Tak teď si myslím, že už je pozdě začínat něco znova. Ti herci už ty charaktery ani nepřipomínají...jedinej kdo je stále tak nějak podobnej je představitel Rose a Rachel. Nicméně pro mě je veliká škoda, že v té době nenatočili společnej celovečerní film.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu