Deadly Class: Bratři Russoové utíkají od komiksu ke komiksu

Deadly Class: Bratři Russoové utíkají od komiksu ke komiksu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Drsnou komiksovku z nepřátelského prostředí zaštítí režiséři letošního megahitu. O co půjde? 

Bratři Joe a Anthony Russo se před lety přesunuli od televizních projektů k natáčení blockbusterů, když vypustili do světa jednu z nejchválenějších marvelovek Capitan America: Winter Soldier. A dotáhli to do bodu, kdy hodlají vydělat mega balík jedním mega filmem jménem Avengers: Infinity War. Takže dokud bude tato zručná dvojka režisérů Marvelu vynášet, budou u studia i nadále vítáni. Což samozřejmě neznamená, že se nemotají kolem jiných a potenciálně zajímavějších projektů.

Nejchytřejší marvelovská postava ožije: Za pomoci Morfea!
 

A jedním takovým se stal chystaný seriál Deadly Class (Smrtící třída), jehož komiksová předloha je známá především v zámoří, takže vám lehce nastíním její příběh. Děj se odehrává v osmdesátých letech minulého století, kdy je mladý chlapec bez domova zrekrutován na soukromou školu plnou dětí z prestižních rodin. Zde musí hlavní hrdina přežívat mezi dospívajícími vrahy, snášet drsný až nemilosrdný učební plán a zároveň si zachovávat morálku či řešit přechod z mladého chlapce v dospělého muže.

Tato nadějná zakázka je dělaná pro televizní stanici Syfy, jejíž představitelé zatím odklepli jenom pilotní díl, který natočí Lee Toland Krieger (Age of Adaline). A co výše zmínění Russoové? Ti tento projekt zaštítí alespoň z pozice výkonných producentů. A i když oznámení scenáristé Rick Remender a Miles Orion Feldsott jsou zatím primárně neznámí tvůrci, i tak to nutně nemusí znamenat průšvih. První zmíněný je totiž spoluautor komiskové předlohy, která je navíc v cizině hojně chválená, takže má připravovaný seriál alespoň pevný základ pro potenciálně dobrý scénář. A hádám, že pošpinit si své dílo také rozhodně nebude mít v plánu.

Zdroj: Thehollywoodreporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Fimi. | 25.04.2018 08:13
Tak remender je dost známý komiksový autor třeba jeho Black science nebo Seven to eternity jsou také výborné
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu