Dva z Queensu: Leah Remini měla nutit kolegu ke scientologii

Dva z Queensu: Leah Remini měla nutit kolegu ke scientologii | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Na představitelku Carrie ze seriálu Dva z Queensu, Leah Remini, byl prý vyvíjen tlak ze strany scientologické církve. Měla za úkol naverbovat Kevina Jamese!
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Americký sitcom Dva z Queensu měl premiéru v roce 1998, a přestože má ke kvalitě humoru jiných kultovních sitcomů daleko, zařadil se mezi nejúspěšnější americké komediální seriály vůbec. Jeho hlavní aktérka, představitelka Carrie Heffernanové Leah Remini (47), však během natáčení procházela etapou, kdy čelila velkému tlaku scientologické církve. Její stoupenkyní byla téměř 30 let, a nerozešla se s ní v tom nejlepším. 

Scientologické hnutí je známé tím, že se do svých řad snaží naverbovat co nejvíce celebrit. Jde o marketing. Nejslavnějším členem církve je například Tom Cruise, a když Remini natáčela Dva z Queensu, tlačila ji organizace, aby přemluvila ke vstupu také svého hereckého kolegu a představitele Douga Kevina Jamese

Zajímavost dne: Tom Cruise neunesl zesměšnění v South Parku
 

"Vždy se mě snažili dostat otázkami typu: A proč on v tom není s námi? Proč se to před ním nesnažíš propagovat? Vždy jsem odpovídala: Protože on je katolík. Nechce s tím mít nic společného. Po čase to nechali plavat, ale obvykle se od vás coby od člena očekává verbování ostatních, kor když s daným člověkem pracujete 9 let," vysvětlila herečka.

Časopis People se rozhodl organizaci kontaktovat, aby měla možnost tvrzení herečky potvrdit, nebo vyvrátit: "Nemáme s Kevinem Jamesem nic společného, a nikdy jsme se ho nepokusili naverbovat do církve. Leah Remini to dělá proto, aby získala pozornost. Jediné, co víme o Kevinu Jamesovi, je to, co nám Leah řekla - že je násilníkem," nechal se slyšet mluvčí scientologů.

Jak dnes Leah vypadá? To si prohlédněte v galerii. Podobnější rozbor scientologické církve najdete v další kapitole.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Filip Filip | 29.05.2018 18:48
Zajimavy, No nejhorsi je kdyz se dve strany hadaji a treti ktery je rozhadal se tomu smeje. Jako v cele historii vetsiny konfliktů. Maji televizni kanal scientology tečka tv
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu