Gustaf Skarsgård promluvil o seriálu Westworld a rivalitě v rodině

Gustaf Skarsgård promluvil o seriálu Westworld a rivalitě v rodině | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Gustaf Skarsgård, představitel vedoucího speciální bojové jednotky v seriálu Westworld, promluvil o nabídce participovat na seriálu i o rivalitě v jejich hereckém klanu. 

Jedním z příjemných překvapení 2. řady seriálu Westworld bylo obsazení hvězdy historické série Vikingové. Gustaf Skarsgård (37) se objevil před kamerou coby Karl Strand. Když mu roli nabídli, neváhal: "Před podepsáním smlouvy jsem si ani nepřečetl scénář. Už v té době jsem byl totiž obrovským fanouškem Westworldu a věril jsem, že materiál bude mít ty nejvyšší kvality," nechal se slyšet švédský herec.

Westworld byl pro Gustafa mimo jiné příležitost, jak se po seriálu Vikingové vrýt veřejnosti ještě hlouběji do paměti. O něco slavnější členové jeho rodiny na něj totiž svými úspěchy nevědomky vyvíjejí tlak. Jeho otec si zahrál hlavní role v celé řadě slavných filmů. Například ve filmovém muzikálu Mamma Mia po boku Meryl Streep nebo v Pirátech z Karibiku. Bratr Alexander exceluje v Sedmilhářkách, za něž získal také cenu Emmy. Bill zase zazářil, kromě mnoha dalších projektů, v hororu To.

 

2010 vs 2017 - #billskarsgard #gustafskarsgard #alexanderskarsgard

Příspěvek sdílený bill skarsgård♡ new owner !! (@babeskarsgard),

"Jsme si v rodině velmi blízcí a vždy jsme podporovali jeden druhého, ale je určitrě jednodušší radovat se z úspěchu toho druhého, když se daří vám samotným. Když se pohybujete ve stejném, a navíc velmi konkurenčním prostředí, může být mnohem víc bolestivé vidět toho druhého uspět, když vám se tak dobře nevede."

Pro zmírnění skepse dodal, že do zelí si herci díky bohu vůbec nelezou: "Naštěstí jsme věkově i typově odlišní, takže mezi námi v konkrétních projektech žádná soutěživost ani konkurence nebyla."

Který člen slavného klanu vás baví nejvíce?

Zdroj: SchonMagazine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Fimi. | 01.06.2018 08:00
O Stelanovi ani popel, ten je výbornej, ale Alex? Pro mě bohužel nic nepředvedl i když bych ho rád viděl v něčem velkém tak zatím se moc neukazal, Bill také nic moc, To zahrál dobře... Ale Gustav, jeho role Flokiho je nezapomenutelna a patří k tomu nejlepšímu ve Vikings...v Kon tiki nebyl špatný ale co předvedl v Evil a Way Back to prostě zastiňuje vše jeho bratrů...přijde mi že ten z nich jedinej uminfalt hrát a tyhle menší filmy mu svědčí narozdíl od Tarzana nebo Bitevní loď Alexandra...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu