Swamp Thing: Nové podrobnosti o hlavních postavách

Swamp Thing: Nové podrobnosti o hlavních postavách | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Chystaný seriál pozmění komiksový původ hlavních postav.

Není to tak dávno, co jsme vás informovali o nově chystaném seriálu Swamp Thing. Ten připravuje produkční společnost Jamese Wana. Seriál by měl být uveden nejspíše příští rok na nové streamovací platformě pro DC seriály s názvem DC Universe. Zatím neznáme žádné bližší podrobnosti o projektu, a jasné je snad jen to, že by se mělo jednat o temnější a dramatičtější sérii, než jsme zatím od DC seriálů byli zvyklí.

The Hashtag Show nyní přinesl informaci o náboru dvou hlavních postav, kterými budou výzkumníci Alec Holland a Abby Arcane. Obě jména jsou z komiksu, dokonce v něm jsou i manželé, a z popisu rolí můžeme usoudit, že seriál nadělí postavám o něco jinačí backstory. Popisy zní takto:

Swamp Thing: Nový komiksový seriál od DC a režiséra Saw
 

Abby Arcane - Žena kolem třiceti let, chytrá, opatrná, trochu samotářská, velmi pracovitá. Pracuje pro Centrum kontroly nemocí v Atlantě, které ji po deseti letech mimo své domovské město Houma pošle zpět, aby prozkoumala původ záhadného viru přezdívaného „Chřipka z Houmy“. V domovském městě se setkává se svým bývalým přítelem Mattem, který se stal policistou, avšak není z toho nadšená. Brzy se seznámí s Alecem Hollandem, výzkumníkem ze společnosti Sunderland Co., z čehož však místní nejsou nadšení. Abby tak má plné ruce práce s výzkumem záhadné epidemie, a zároveň také s nevšední romancí s „příšerou z bažin ve stylu Tváře vody od Guillerma Del Tora.“

Alec Holland - Muž - třicátník, chytrý, odhodlaný a zapálený do své práce, ovšem trochu horká hlava. Alec pracuje pro Sunderland Corporation, která ve městě Houma staví novou nemocnici. Alec objeví spojitost mezi místními bažinami a záhadnou „Chřipkou z Houmy“. Okamžitě se dá dohromady Abby Arcane, se kterou oba čekali od svého života více, oba jsou zapálení do vědy a v životě nepoznali moc lásky. Místní nejsou s Alecem moc přátelé, avšak on je rozhodnutý přijít tajemství na kloub. Bažiny s ním však mají své vlastní plány, ve kterých podstoupí zvláštní transformaci v bažinatou věc, která je obdařena silami, které si ani nedokážete představit.“

DC Universe: Co vše uvidíme na nové platformě pro DC seriály
 

S popisem postav tak zároveň dostáváme první náznaky toho, jak by se mohl vyvíjet děj seriálu. Ústřední postavy se potkají díky společnému zájmu o vědu, a zřejmě mezi nimi přeskočí jakási jiskra. Alec poté projde zatím nespecifikovanou proměnou na věc zvanou Swamp Thing, a můžeme spekulovat o tom, že Abby jej bude bránit před nevraživými místními obyvateli.

O ostatních postavách zatím vůbec nic nevíme, ani zda se objeví další postavy z komiksu. Objevují se nicméně spekulace o tom, že by se v show mohl objevit Matt Ryan, seriálový John Constantine. Potvrzené však nic není, a my tak nyní doufáme, že je projekt jednoho z nejlepších hororových tvůrců v dobrých rukou.

Zdroj: THS

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 01.06.2018 20:40
To by mě zajímalo zda se to bude inspirovat Moorem nebo Snyderem...za mě Snyder ( čti Scott nikoliv Zack)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu