Teorie velkého třesku: Další smeč pro Roseanne Barr

Teorie velkého třesku: Další smeč pro Roseanne Barr | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Již týden rezonuje v Hollywoodu kauza ohledně zrušení seriálu Roseanne kvůli rasismu. Vyjádřil se i Jim Parsons z Teorie velkého třesku.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Koncem května zasáhla seriálový svět šokující zpráva. Úspěšný americký sitcom Roseanne je zrušen. Může za to rasistiský tweet jeho hlavní hvězdy a komičky Roseanne Barrové (65). Ta se urážlivě vyjádřila o bývalé černošské poradkyni exprezidenta Spojených států Baracka Obamy, kterou nepřímo přirovnala k opici. Konkrétně ji označila za společného potomka Muslimského bratrstva a Planety opic. Stanice ABC s herečkou okamžitě ukončila spolupráci a poznámku označila za "odpudivou, zavrženíhodnou a neslučitelnou s našimi hodnotami". A co víc? Seriál den po zveřejnění tweetu zrušila! Přestože Roseanne příspěvek smazala a veřejně se hluboce omluvila, z bryndy ji to nevytáhlo. Dostává jeden smeč za druhým. Kromě Sary Gilbert, představitelky Darlene, nebo jedné z autorek scénáře, Wandy Sykes, se k celé kauze rozpačitě vyjádřil i Jim Parsons, představitel Sheldona Coopera z Teorie velkého třesku.

"Jak a proč? To byla má první a jediná reakce poté, co jsem si její tweet přečetl. Četl jsem si ho několikrát a říkal jsem si: Jak tohle můžeš napsat?" uvedl o víkendu v The Van Jones Show na stanici CNN herec s tím, že baviči nesou na svých bedrech za svá slova velkou odpovědnost. Často větší, než politici. Jako typický příklad uvedl Donalda Trumpa.

"Je v pohodě říkat jisté věci, když k tomu máte pověření coby zvolený úředník. Ale nemusí být vždy v pohodě říkat jisté věci z pozice baviče. Shledávám to fascinujícím. Nesoudím ji, tohle je holý fakt. Pokud jste na své místo dosazen občany, vždy vám to nějak projde," nechal se slyšet Jim, který zároveň vyjádřil překvapení nad okamžitým zrušením seriálu.

Lucifer zrušen! Mohou ho jeho fanoušci zachránit?
 

Jima se situace vzdáleně dotýká i tím, že v seriálu hrají dva z jeho přátel z Teorie velkého třesku. Johnny Galecki a Sara Gilbert. V další kapitole si prohlédněte tweety slavných osobností televizního průmyslu, které se ke kauze rozhodly vyjádřit. 

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu