Kidding: Jim Carrey se vrací na obrazovky v emotivním traileru

Kidding: Jim Carrey se vrací na obrazovky v emotivním traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 16 obrázků
Showtime láká trailerem na melancholickou jízdu s kultovním komikem.

Seriálová sezóna je u konce, a i když si pár zajímavých titulů odbyde premiéru v průběhu léta, ty hlavní seriálové žně přijdou s úderem září. Na jednu z prvních vlaštovek příští sezóny láká stanice Showtime povedeným trailerem s Jimem Carreym v hlavní roli. Černohumorné drama Kidding si odbyde premiéru 9.9., a dle níže položené ukázky se máme nač těšit. Zárukou kvality už je jen pouhé jméno výkonného producenta. Desetidílné první řady se totiž ujal Michael Gondry, který s Jimem Carreym natočil Věčný svit neposkvrněné mysli. Michael Gondry se krom producentské pozice ujme i režie několika epizod.  

Jim Carrey se v posledních letech na plátně kin příliš neobjevoval. Naposledy jste ho mohli vidět ve vedlejší roli v těžko stravitelném postapokalyptickém dramatu The Bad Batch, nebo v průměrném kriminálním thrilleru Dark Crimes. Jeho nový seriálový projekt Kidding by však mohl být tím správným comebackem, který vrátí tohoto ikonického herce do povědomí diváků.

Nečekejte však salvu toaletního humoru z ranku Návratu blbýho a blbějšíhoKidding se v traileru prezentuje jako psychologické drama s humornými prvky, ve kterém Jim Carrey předvede celou šíři svého hereckého repertoáru. Jim Carrey zde ztvární postavu Jeffa aka Mr. Picklese, který je ikonou dětského televizního vysílání (zřejmě něco na způsob Kouzelné školky). Tento zdroj moudrosti a inspirace pro nejútlejší diváky se však náhle musí vypořádat s rozkladem manželství, ze kterého ho obviňuje jeho vlastní syn. V tomto mu žádná maňásková poučka nepomůže. Jeffovo přemítání o sobě samém může mít neblahé důsledky, neboť pod povrchem Jeffovy milé a vždy ke všem uctivé skořápky se začíná cosi bouřit.

Jim Carrey není jediným zvučným jménem v obsazení. Po jeho boku se v seriálu objeví Judy Greer známá ze seriálu Dva a půl chlapa nebo z Jurského světa, která ztvární Jeffovu bývalou manželku Jill. Dále si v seriálu zahraje Catherine Keener (Uteč, Capote), Justin Kirk (APB, Tráva) a Frank Langella (Robot a Frank, Duel Frost/Nixon). Tvůrcem seriálu a scenáristou prvního dílu je Dave Holstein, který stojí za seriály Tráva, Krize či Vychovávat Hope.

První řada bude mít deset půlhodinových epizod. V galerii si můžete prohlédnout fotografie hereckého obsazení a screeny z traileru.

Zdroje: TVLine, ScreenRant

 

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu