Looney Tunes: To není vše, přátelé!

Looney Tunes: To není vše, přátelé! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Warneři v příštím roce plánují s proslulými postavičkami velký návrat ke kořenům! Jak se toho chopí?

Divoká paleta klasických animovaných postaviček skotačících již celé dekády pod titulkem Looney Tunes nabere do budoucna kurz směrem k minulosti. Warner Bros. Animation totiž připravuje nové díly a dle jejich plánů se nebudou šetřit – nové řady mají oplývat minutáží dosahující tisíc minut každá! Epizody by přitom měly být distribuovány napříč různými platformami od digitálních po klasické televizní vysílání.

Jednotlivé části přitom z tisícovky nadělených minut odkousnou jen jednu až šest minut. Dá se tudíž vytušit, že se různorodá družina charakterů proskáče stovkami nových skečů, přesně po vzoru epizod z dob, kdy si postavičky teprve začínaly razit cestu světem televize. To konec konců potvrzuje ve svém prohlášení i prezident WB Animation, Sam Register:

„Looney Tunes jsou jednou z nejmilovanějších skupin animovaných postav na světě. Jsou nabízené do rukou některých z nejlepších umělců ve svém oboru a přes animované krátké filmy mnohým připomenou časy, kdy se prvně zamilovali do Bugse, Daffyho, Porkyho a zbytku party.“

V oficiální tiskové zprávě studia se zmiňují umělci ještě v jednom bodu, což může být zajímavé pro každého diváka. Tvůrci dostanou příležitost dát v každé pohádce průchod své osobnosti, svému stylu a autorskému přístupu k vyprávění. V tomto, do jisté míry experimentálním smyslu, jsou epizody zamýšleny, psány a kresleny. Jinak by po vzoru populárních klasik z minulosti měly části párovat fungující kombinace postav v jednoduchých a vypointovaných gazích s energickým vizuálem.

Jestli jste fanoušky značky, jistě víte, že i doteď byla její stáj hodně aktivní. V roce 2011 přišel sitcom s Bugsem Bunnym a kačerem Daffym figurujícími na předměstí Los Angeles. Po pouhých třech sezonách byl ale zrušen a nahrazen typičtějším a grotesknějším pořadem New Looney Tunes, který, dá se říct, připravil půdu pro velký comeback. Spolu s postavičkami se vrací i někteří jejich dlouholetí dabéři, což pochopitelně potěší hlavně anglické obecenstvo.

 

Zdroje: WarnerBros, ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu