Sacha Baron Cohen potrápí Trumpa v televizi

Sacha Baron Cohen potrápí Trumpa v televizi | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Legendární komik chce zesměšnit americkou politickou scénu aneb nejlepší způsob, jak být deportován z Ameriky.

Kam se před světem zahrabal nenapodobitelný komik Sacha Baron Cohen, to bych rád věděl. Po jeho finančním propadáku ambiciózní šílenosti jménem Grimsby zmizel z velkého plátna a já doufám, že chystá comeback. Před pár měsíci jsme se dozvěděli, že si zahraje špinona ve vážně pojatém politickém dramatu z Blízkého východu, ale tohle? Tohle vypadá rozhodně slibněji!

Sachovu svolnost k různým provokacím mu nikdo nezastírá a on ji vždy využívá naplno, což bude dokazovat i nadále v jeho novém projektu jménem Who is America. Jedná se o komediální seriál, kde se budou formou rozhovorů zpovídat, ale hlavně zesměšňovat američtí politici. A zjevně dojde i samotného prezidenta Trumpa. To Sacha slibuje už i ve zveřejněném videu.

Ono video sloužící jako teaser bylo vypuštěno na internet v Den nezávislosti a obsahovalo reálné Trumpovi záběry, kde uráží Sachu a je zakončeno logem seriálu. Ale i když už byl do světa vypušten oznamovací teaser, projekt se stále nedokáže zbavit jistého skepticismu ze strany distribuční společnosti Showtime. V současnosti se předpokládá, že byly natočeny zhruba dvě epizody, ovšem zda se celý projekt rozjede naplno, to není jisté. Společnost Showtime se k seriálu nehodlá nijak vyjadřovat.

Ti, co se o Sachu alepspoň trochu zajímají, vědí, že se celý koncept dost podobá jeho staršímu projektu Da Ali G Show, kde herec zpovídá své hosty jako komediální raper. Ovšem pro tento seriál se Sacha rozhodl vybrat úplně novou, zatím nepředstavenou postavu.

Zdroj: VarietyScreenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu