Ghoul: Hororová minisérie od Netflixu v prvním traileru

Ghoul: Hororová minisérie od Netflixu v prvním traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 33 obrázků
Indické hororové drama láká výživným trailerem plným lekaček

Hororových seriálů mnoho není, čest patří výjimce antologie American Horror Story, která každoročně spasí mou chuť po lekačkách a bizarnostem na televizní obrazovce. Na trailer k hororové minisérie Ghoul jsem narazil čirou náhodou a musím říct, že alespoň v traileru se tato třídílná minisérie tváří přesvědčivě a zdá se, že nás 26.8. čeká nadupaný horor, který se s tím nebude párat. Netflix je zárukou podívané, která se nebojí experimentovat s hororovými prvky, viz dosavadní dvě série Stranger Things, tudíž od indické minisérie Ghoul čekám velké věci.

Stranger Things 3: Datum premiéry odhaleno?!
 

Jak se vlastně stalo, že Netflix v srpnu naservíruje divákům vlastní hororovou sérii z Indie s indickým obsazením? Streamovací gigant Netflix se totiž rozhodl po USA a Evropě zasáhnout potencionální klientelu i v jižní Asii a Ghoul je jednou z prvních vlaštovek, která se snaží o expanzi Netflixu na specifický asijský trh. Minisérie by měla vycházet z indického folklóru a bude se odehrávat v indickém vězení. Synopse minisérie je velmi stručná, neboť se tvůrci snaží seriálu ponechat roušku tajemství. V krátkosti se v minisérii Ghoul podíváme do vězení, kam nově přichází vyšetřovatelka Nida (Radhika Apte), která zjišťuje, že věznění teroristé nejsou tak úplně v pořádku. Temná tajemství vyplouvají na povrch stejně rychle jako nadpřirozené úkazy.  

Zárukou kvality je samozřejmě i jeden z výkonných producentů, kterým není nikdo jiný než Jason Blum, jehož společnost Blumhouse stojí za nespočtem kvalitních hororů, jako na příklad Uteč, Rozpolcený anebo série Insidious.

Níže se můžete s chystaným projektem seznámit zdařilým trailerem hýřícím hutnou hororovou atmosférou. V galerii si, krom promo fotografií a plakátů, můžete prohlédnout nejzajímavější scény z úvodní upoutávky.

Zdroje: Deadline, IndieWire

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu