Maniac: Emma Stone a Jonah Hill v šíleném traileru

Maniac: Emma Stone a Jonah Hill v šíleném traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Netflix si pro nás přichystal úžasnou láhůdku, která popírá veškeré zákonitosti času a prostoru.

Podzimní seriálová sezóna se neúprosně blíží a Netflix začíná pomalu ale jistě představovat svoje největší zbraně, které se budou v nejbližších měsících ucházet o přízeň publika. V záplavě všemožných upoutávek zaběhnutých a respektovaných značek tak možná trochu zapadl první oficiální trailer na seriál Maniac. A věřte mi. Tuhle podívanou nechcete zmeškat! Vizuální a zvukové orgie vás na více než dvě minuty vtáhnou, jenom abyste následně zjistili, že vlastně ničemu nerozumíte, a jediné, co si s sebou odnesete, je tušení, že vás čeká něco mimořádného.

Maniac totiž vypráví příběh o tajemném lékařském experimentu, který slibuje lék na veškeré mentální a psychologické poruchy, zároveň ale varuje účastníky před nepředvídatelnými vedlejšími účinky. Takže nám nezbývá než doufat, že se z toho Jonah Hill a Emma Stone nezblázní. O jejich zdraví a soudnost půjde podle traileru určitě, protože budou společně cestovat napříč realitou a časem a bojovat o holé přežití. Nebo jde o něco jiného? Možná že se všechno odehrává jenom v jejich hlavě. Je nebezpečí, kterému budou čelit, opravdu reálné? Ve vedlejších rolích se objeví Sally Field (Spiderman: Homecoming) a Justin Theroux (The Leftowers).

Tady ovšem lákadla nekončí. Maniac patří mezi nejočekávanějších seriály tohoto roku nejen kvůli svému obsazení, ale i osobě na režisérské stoličce. Tam totiž usedne Cary Fukunaga (True Detective) a třešničkou na dortu je pak scénárista Patrick Somerville, který napsal oceňovaný seriál The Leftovers. desetidílná minisérie dorazí na Netflix už 21. září, takže si připravte antidepresiva, ať vás z toho nešlehne taky.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu