Disenchantment: Zakázal jsem Hru o trůny, říká Matt Groening

Disenchantment: Zakázal jsem Hru o trůny, říká Matt Groening | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 13 obrázků
Matt Groening, tvůrce Simpsonů, se při práci na seriálu Disenchantment řídil striktními pravidly. 

Nejočekávanější animovaný seriál posledních let od tvůrce seriálu Simsponovi, Matta Groeninga, spatří světlo světa již tento pátek. Groening se teď svěřil, že aby nebyl při své tvůrčí činnosti ovlivněn, odmítl sledovat seriál Hra o trůny. Nechtěl totiž, aby mezi ním a seriálem Disenchantment spatřili fanoušci jakoukoliv podobnost. Neznamená to, že by ho nikdy neviděl. Přestal ho sledovat před třemi lety, když začal pracovat právě na projektu Disenchantment.

Disenchantment: Vše, co musíte vědět o nástupci Simpsonů v 5 bodech
 

"Máme odkaz na Hru o trůny jen na začátku, protože jsem věděl, že by to tak lidé chtěli. A tímto způsobem jsem to chtěl také odsunout z cesty," nechal se slyšet Groening. A proč seriál přestal sledovat? "Nechtěl jsem, aby mě to ovlivnilo. Je to obrovská součást naší současné kultory a to, co dělají, je velmi dobré," vysvětlil.

Při vytváření příběhu měl Matt údajně problémy s najatými scenáristy, kteří se snažili Hru o trůny neustále do příběhu natlačit: "Musel jsem jim naplno říct: Tohle nemá co dělat s Hrou o trůny!" přiznal Groening. Ani tak jeho slova často nepadla na úrodnou půdu, posléze tedy prý následovalo kategorické NE! Vzhledem k tomu, že Groening poslední řady seriálu neviděl, je možné, že se scenáristům nějaký ten nenápadný odkaz na slavný fantasy seriál protlačit. Uvidíme...

Premiéra seriálu se uskuteční už 17. srpna na Netflixu. Ve spojených státech už je reklamní kampaň na seriál v tom nejlepším. Koukněte do naší galerie. 

Zdroj: Mashable

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu