Teorie velkého třesku: Za koncem stojí Jim Parsons!

Teorie velkého třesku: Za koncem stojí Jim Parsons! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Seriálový svět se ve středu zastavil. Teorie velkého třesku totiž oficiálně skončí a ví se kdy. Jak je to možné? V galerii si prohlédněte první fotky ze zákulisí natáčení 12. řady, o které se herci podělili.

Před několika dny se herci podělili o své první fotky z natáčení 12. série Teorie velkého třesku (viz galerie). Ve středu pak stanice CBS šokovala fanoušky, když vydala prohlášení, že 12. série bude definitivně poslední. Nic tomu přitom nenasvědčovalo. Ještě začátkem srpna se prezident CBS Entertainment Kelly Kahl nechal slyšet: "Nevěříme tomu, že to bude finální série. Momentálně se nacházíme ve fázi předběžné diskuze o obnovení seriálu pro 13. sérii." Viceprezident CBS Thom Sherman zase koncem května řekl: "Dokud si bude Chuck Lorre a jeho tým myslet, že mají stále co vyprávět, zůstaneme na palubě." 

ŠOK! Teorie velkého třesku končí 12. řadou!
 

Většina diváku tudíž byla přesvědčena, že seriál jen tak neskončí. Mayim Bialik, představitelka Amy, na jaře uvedla: "Nemám momentálně nic jiného, co bych dělala raději, než tuhle práci, a to po tak dlouhou dobu, jak mě budou potřebovat. Hodně z toho ale není na mně, každopádně si myslím, že máme ještě hodně co vyprávět, což je zásluha našich scenáristů." Jediný, kdo vyjádřil smířlivý postoj ke konci seriálu, byl Johnny Galecki, představitel Leonarda, letos v zimě: "Myslím si, že v tomto momentě je každý spokojený s pocitem, že po 12 sezónách přijde vhodný čas na to, abychom šli konečně domů za našimi rodinami." 

Není divu, že nikdo takové rozhodnutí nečekal. Vše ještě ve středu nasvědčovalo tomu, že stopku pokračování dal samotný Chuck Lorre. Ovšem! Chyba lávky! Nejnovější informace tvrdí, že za koncem stojí představitel Sheldona Jim Parsons. Podle serveru EW za tím nejsou peníze. Herec prostě už s rolí nadále nepočítal a ani se nechtěl více objevovat v roli Sheldona. Byl připraven odejít a také tak učinil a ať je to jak chce, Sheldon Cooper je středobodem seriálu a pokračování bez něj by vedlo do pekel. Motivace pro něj nebyla ani honoráž 1 milion dolarů za epizodu!

Jim Parsons se k věci zatím nevyjádřil. Jakmile to udělá, budeme vás o tom informovat.

Zdroj: EW 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu