Kill Creek: Režisér Doctora Strange se vrhne na horor

Kill Creek: Režisér Doctora Strange se vrhne na horor | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Scott Derrickson je zpátky doma u svého hororového žánru.  

Kariéru tohoto nadějného režiséra Scota Derricksona nastartoval Sinister, jeden z nejlepších hororů poslední doby, a vyústilo to Doctorem Strangem, který ho katapultoval do první hollywoodské ligy. Po tomto úspěchu už ale nebylo tolik důvodů k oslavám, protože po dlouhé odmlce začal pracovat na televizním Snowpiercerovi, od kterého nakonec odešel kvůli kreativním neshodám. Takže dokud ho Marvel neukecal do dvojky superhrdinského čaroděje, musel si práci hledat jinde. A kupodivu to netrvalo dlouho.

Castle Rock: O tuto roli jsem nestál, říká Bill Skarsgård
 

Režisér se totiž vrátí ke svému milovanému hororu prostřednictvím stanice Showtime, kde převede na obrazovky oceňovaný bestseller Kill Creek. Kniha vypráví o strašidelném a opuštěném Finchově domě, ve kterém se o Halloweenské noci rozhodne přespat populární hororový pisálek Sam McGarver. Aby na to nebyl sám, připojuje se k němu trojce dalších spisovatelů, což ale nezabrání tomu, aby se z nevinného klučičího kousku stal boj o přežití.

Derrickson společně se scenáristkou Mishou Greenovou (Spartakus: Krev a písek) budou hodinový seriál produkovat, přičemž sám Derrickson by se zhostil i režie několika prvních dílů. Dalšími adepty na produkci jsou potom Todd Ellis (Narcos) a Andrew Lazar (Americký sniper). A sám autor knihy Scott Thomas bude zastávat pozici výkonného producenta. Prozatím musím uznat, že tvůrčí tým vypadá dost slibně. A protože horory se dají natočit levně, zvlášť ty televizní, doufejme, že za málo peněz nám naservírují hodně muziky.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu